Ennen tätä valitettavaa tapahtumaa Eremenko

Pian Rooman Eremenkon kaksivuotinen hylkääminen päättyy. Carreran joukkue on loistava tapa jatkaa uraa.

Lokakuussa 2016 UEFA keskeytti CSKA Roman Eremenkon keskikentän osallistumasta kaikkiin otteluihin kuukaudessa, ja saman vuoden marraskuussa Euroopan jalkapalloliittojen liitto kieltää armeijan tiimin kaksivuotisen kiellon. Analyysit osoittivat Romanin kehossa kokaiinin ja sen metaboliittien pitoisuutta.

Ennen tätä valitettavaa tapahtumaa Eremenko lensi koko kentän polttavilla silmillä ja oli johtaja Leonid Slutskyn joukkueen hyökkäyksessä: vuoden 2016/2017 kauden ensimmäisellä puoliskolla keskikenttäpelaaja onnistui pelaamaan 1080 minuuttia, käytännössä ei muuttanut ja voittanut 4 maalia (Orenburg, Zenit , “Tom” ja “Bayer”). Muuten, Leverkusenissa pyöreä jalkapalloilija epäonnistui mestari dopingtestissä. Myös Rooman ripustuksen yhteydessä 2 maaliliikettä – ottelussa “Uralin” ja “Akhmatin” kanssa.

Hän vetää CSKA: ta, mutta hän pystyi lisäämään Spartak Photo: R-Sportia, Sportboxia

Vieraiden tapaaminen ”Rostovin” kanssa 2. lokakuuta 2016 oli viimeinen Eremenkolle punaisena ja sinisenä yhtenäisenä. Sittemmin hän ei sovellu ammattilaisjalkapalloiluun, ei anna mitään epäpuhtauksia ja harjoittaa säännöllisesti yksittäistä ohjelmaa, toimii fanien keskuudessa.

Romanin sopimus CSKA: n kanssa oli voimassa kesäkuuhun 2018 saakka, mutta viime vuoden syksyllä se räjähti pelaajan syyn vuoksi. Nyt hän asuu vapaan asiamiehen asemassa, ja tulevana kesänä elokuussa hän voi aloittaa virallisen koulutuksen. Luultavasti lokakuussa näemme jälleen Eremenkon suuressa jalkapallossa. Vain tätä varten hänen on löydettävä uusi klubi.

Kukaan ei tietenkään ole peruuttanut mahdollisuutta palata “armeijan” riveihin, vaikka ennen diskvalifiointia Roman sai vuosittain 2,3 miljoonaa euroa. Suuri määrä nykyaikaiselle CSKA: lle, vaikka katsomme, että mahdollinen paluu pitkän tauon jälkeen tapahtuu alentamalla palkkaa. Mielestäni punaisen ja sinisen johtajuus ei vetä tällaista tasapainoa. On kärsinyt.