Stoke Cityn keskikenttäpelaaja ja Pohjois-Irlannin

Sadio Mane

Syyskuussa Mane voitti Leicesterin debyytin, joten hän onnistui voittamaan 2: 1. Mutta sen jälkeen hän ei mennyt juhliin, vaan meni moskeijaan rukoilemaan.

Puhuttuaan ystävälle, joka työskenteli talonmiehenä, hän tarjoutui auttamaan. Mane laittoi käsineet ja alkoi pestä lattiat.
Jalkapalloilija oli tietysti nähtävissä ja heti kiinni videosta. Manet ei ollut tyytyväinen tähän: ”Sadio pyysi olemaan lataamatta videota. Hän ei halunnut loistaa – hän ei auttanut itsensä edistämisen vuoksi, ”lisäsi paikallinen imam.

James mccleane

Stoke Cityn keskikenttäpelaaja ja Pohjois-Irlannin maajoukkueen pelaaja James McClain ei ole supertähti, mutta hän on tunnettu merkittävästä luonteestaan.
Ei niin kauan sitten, hän lahjoitti rahaa pikkupojan hautajaisiin, maksoi Derryn teini-ikäisestä toiminnasta ja osti polkupyörän tytölle, jolla oli spina bifida.

Joulukuussa McClain auttoi kuutta asunnottomaa, jotka viettivät useita yötä hotellissa, jopa maksamalla ruokaa.

Niall McGINN

Syyskuussa Cameron Delgarnon äiti kertoi verkostolle, miten hänen seitsemänvuotias poikansa ajattelee lopettavansa jalkapallon jatkuvan peer talkin vuoksi.

Pian lapsi sai Aberdeenin faneilta satoja postikortteja, joissa oli hengellisiä toiveita. Niiden joukossa on kirje Niall McGinnin pelaajalta, joka ei ainoastaan ​​tukenut nuorta, vaan tarjosi myös seurata pelaajia Motherwellin kanssa.

”Aberdeenin fanien tuki sai hänet muuttamaan mieltään. Ja kun pelaaja itse vastasi, hän oli täysin vieressä. Lauantaina hän sai paljon tukea – hänelle, fanina, se oli suuri tapahtuma. Kiitos Niallille osallistumisesta – hän on yksi Cameronin epäjumalista. Monet lapset idolisoivat jalkapalloilijoita – on mukavaa, kun he tekevät tällaisia ​​eleitä.