Getty poistaa kritiikin jälkeen gallerian maailmancupin “seksikkäimmistä faneista”

Kuvatoimisto Getty on joutunut taisteluun kampanjoittajien ja sosiaalisen median käyttäjien jälkeen julkaistuaan ja poistanut gallerian siitä, mitä se piti seksikkäimmistä faneista maailmancupissa.

Galleria yhdessä alaotsikko ”Puhu takaisinkierroksesta…”, joka sisälsi yksinomaan kuvia naisista, ja se tweettoitiin myöhemmin poistetun sosiaalisen median viestin kuvauksella “TheWorldCupin kuumimmat fanit”.

“1970-luvulla soitettiin ja he 1xbet haluavat misogyny takaisin”, sanoi yksi käyttäjä vastauksena nyt poistettu tweet. Getty on nyt poistanut twiitin. Valokuva: ruutukaappaus Getty-twiitista.

Tämän Fan Girl -kampanjan – kampanjaryhmän – edustaja, joka pyrkii muuttamaan naisjalkapallon kannattajien stereotyyppistä kuvaa – sanoi: ”Tämä Gettyn ​​tänään ilmestynyt luettelo on niin pettymys.Heidän on tehtävä paremmin; koon ja vaikutuksensa vuoksi heillä on valtava velvollisuus olla jatkamatta jalkapalloissa esiintyvää toksista miesten primitiivisyyttä. ” ”Valitusten takana oli” laukaistut feministit ”.

Galleria on nyt poistettu Getty-sivustolta, korvattu sanomalla:“ Aiemmin olemme julkaissut teoksen ”World Cup 2018: The Sexiest Fans”. , joka ei vastannut toimituksellisia vaatimuksiamme. Pahoittelemme virhettä ja olemme poistaneet pala.Maailmancupista on paljon mielenkiintoisia tarinoita, ja tiedostamme, että tämä ei ollut yksi heistä. ”

Vahvistaminen, että Getty ei ollut hakenut kuvassa olevilta naisilta yksilöllistä lupaa esitellä heitä galleriassa tällä tavalla , yrityksen edustaja kertoi, että nyt tapahtuu sisäinen tutkinta. He lisäsivät: “Getty Images uskoo visuaalisesti voimaan muutoksen 1xbet herättämiseksi ja asenteiden vaihtamiseksi. Olemme tehneet ja jatkamme paljon työtä edistääksemme ja luodaksemme kehittyneemmän ja positiivisemman naisten kuvauksen.” >

Ennen maailmancupin alkamista, tämä fani-tyttö osallistui kampanjaan, jonka tarkoituksena oli muuttaa naisjalkapallofanien kuvahakutuloksia.He sanovat, että vaikka maailmancup on edistynyt jonkin verran naisten kuvaamisessa jalkapallo-otteluissa, tehtävää on vielä paljon.

”Jalkapallo on tullut harppauksin – Eni Alukon lisäys ja Alex Scott World Cupin kommenttijoukkueeseen ovat hienoja, mutta silloin Jason Cundyn kommentit [naispuolueen kommentoijista] ja Julieth Gonzalez Theran rypistyvät kameraan hänen suorien lähetystensä aikana.

“Aloitimme ei innostusta edistymisestä, mutta joka 1xbet welcome offer päivä löytyy yhä enemmän juttuja, jotka osoittavat, kuinka paljon tarvitaan kampanjamme siirtääksemme painopistettä edustavammaksi. ”