Unai Emeryn syöttölokero: mitä Arsenalin uusi johtaja odottaa?

Nopea korostusrulla Arsenalin kaukana esiintyvistä esityksistä kertoo Unai Emerylle, mitä hän tarvitsee tietää, miten organisaation ruiskutus ja motivaatio ovat ensiarvoisen tärkeitä. Konsentraatio raukeaa, lyijyjen menettäminen, vankkuuden puute, täytyy koputtaa päähän ensimmäisestä päivästä. Olipa kyseessä itsetyytyväisyys tai ahdistuneisuus tai molempien outo sekoitus, se tarvitsee käsitellä. Pelaajien pitäisi olla valmiita ottamaan vastaan ​​uusia ohjeita, uusia ohjeita, uusia ideoita, jotta he voivat aloittaa uudestaan. Pelko luovutuspisteistä on tullut sekä henkiseksi että taktiseksi ja tekniseksi. Aika pyyhkiä huonoja tapoja pois. Arsenalin muutoksen tuuli puhaltaa Bet365 bonusz toisessa vasemman kentän nimityksessä Amy Lawrence Lue lisää

Emery poimii tiimin, joka vain koki tilastollisesti Arsenalin köyhimmän kauden 1980-luvulta lähtien.Uusi johtaja haluaa luultavasti keskustella henkilöstön muutoksista kyseisessä osastossa sekä tiimin lähestymistavasta. Yksittäiset virheet ovat olleet yleisiä. Shkodran Mustafi kytkeytyy pois päältä, Laurent Koscielnyn akilles oli ongelma jo ennen vakavaa vahinkoa ja Per Mertesacker on jäänyt eläkkeelle. Joten Arsenalin pitäisi olla markkinoilla toisen kokeneen elimen parissa. Maalivahtipaikan tilanne ja puolustava keskikentän ankkuri ovat myös osa suurempaa puolustuskuvaa, ja myös parannuksia tarvitaan.

Tyhjennettyjen punaisten istuimien määrä, joista tuli viime kauden hälytyskellojen soittoääni. Huolestuttavan määrän fanbase, joka oli jo käynyt läpi muutaman vuoden Wenger In / Wenger Out -keskustelun, on turhautunut apatiaan. Lippujen maksaminen ja osallistumatta jättäminen lähettää jyrkän viestin.Emeryn täytyy herättää tiimi ja innostaa yleisöä. Ei ole helppoa yhdistää murtuneita tukia, joita ajoittain melkein ajettiin binääriseen asemaan – joko ehdoitta tukevaan tai kriittiseen – mutta lupaava alku auttaa. More info here

Koska budjetti on rajallinen verrattuna joihinkin liigan ylivoimaisemmista kuljettajista, ylimääräisen rahan hankkiminen myymällä omaisuuserä on vastike. Ramsey on jättänyt sopimuksensa vuoden. Özil allekirjoitti viime vuonna laajennuksen, mutta on yksi pelaajista, joiden vastaus Emeryn uuteen maailmanjärjestykseen on kiehtova. Aikooko se, että kurinalaisuutta on odotettavissa, vai onko hän mysteerinen sairaus niin usein?Midfield-tasapaino on ollut jonkin aikaa ongelma, ja sekä Ramsey että Özil nauttivat vapaudesta, että taktinen kurinalaisuus ei ole heidän suosikki.

Ivan Gazidis totesi, että se mainitaan tämän osana minkä tahansa työn kuvausta. ehdokkaana, jatkaa Arsène Wengerin vanhaa kehitystä sen sijaan, että se olisi vain ostanut lahjakkuutta. Wenger, viimeisellä kaudellaan, eteni akateemialta Ainsley Maitland-Nilesiä, Reiss Nelsonia, Joe Willockia ja Eddie Nketiaa, ja nuori kreikkalainen puolustaja Konstantinos Mavropanos teki jonkin verran nousevia askeleita kampanjan loppupuolella. Muutama hieman vanhempi pelaaja voi parantaa huolellisempaa valmennusta paikannuksesta ja päätöksenteosta, kuten Héctor Bellerín ja Rob Holding. Arsenal toivoo, että Emery voi painaa niitä.