Crewe tutkii uudestaan ​​Barry Bennellin nuorten jalkapallokieltoon

Crewe Alexandra käsittelee Barry Bennell -liikettä uudessa tarkastelussa sen jälkeen, kun heidän entinen nuorisojoukkueen valmentaja oli niin pahamaineinen, että hän oli kielletty osallistumasta kalustoon yhdellä Manchesterin johtavista nuorimmista liigoista.

maine oli niin tahriintunut, että hänet pakotettiin väkisin vähintään yhdestä pelistä, kun Crewe oli lahjakkaita, ja niin pahasti ajatteli, että toisessa tilanteessa se johti taisteluun sivulta. , sanoo entinen hallituksen jäsen Lue lisää

Bennellin käyttäytymistä käsiteltiin kokouksessa, johon osallistui eri juniorijoukkojen edustajia, Guardianille, ja Andy Woodward, entinen ammattilaisjalkapalloilija, jonka haastattelu alkoi lisääntyvän lapsen tarinan sukupuoleen kohdistuva hyväksikäyttö Betclic urheilussa on vahvistanut tämän sanomalehden, että hän myös todisti, että hänen väärinkäyttäjänsä heitettiin pois juniori-peleistä.

“Jos lasten joukkueet Manchesterissä tiesivät hänestä ja Bennellin maine oli trewed koko ruohonjuuritason junior jalkapallo 40 mailin päässä Crewe, on outoa, sanoa vähiten, että Crewe sanovat, että he olivat kuulleet mitään mitään vaivaa heitä oman työntekijänsä, “Woodward sanoi.

Bennell tuli niin surulliseksi Manchesterin kotikaupungin juniori-jalkapalloseurassa, että hänet poistettiin Cheadle Townin nuorisojoukkueesta, kun johtaja näki hänet sivulle. More info here

Johtaja, jolla on kysyi, ettei häntä nimetä, kertoi Guardianille, että 1990-luvun kokouksessa, jossa eri puolueet joutuivat menemään Manchester Youth Sundayin jalkapalloliitosta, vanhempi virkamies oli kertonut seuroille olevan valppaita ja ettei Bennell voi katsoa otteluita.

Bennell, joka käytti Crewen nuorisojärjestelmää, palasi myöhemmin Cheadle-ryhmään, joka keräsi säännöllisesti jalkapallo-partiolaisia ​​ammattilaisklubeilta, ja peli keskeytettiin tilapäisesti. ”Jokainen junior jalkapallossa tuolloin tiesi Barry Bennellin huhut,” johtaja sanoi. “Heti kun näin hänet, marssin poikien yli yhden pojan vanhemmista ja kerroimme hänelle, että meillä oli ongelma hänen kanssaan.En lopettanut ottelua, mutta erotuomari joutui räjäyttämään viheltään, koska olimme menneet suoraan pikiä pitkin sen sijaan, että kävimme reunan ympäri ja teimme hänelle suoran linjan.

“Se oli ollut ilmoitti meille, että jos hän tuli katsomaan ottelua, pyydimme häntä poistumaan välittömästi ja että jos hän kieltäytyy, neuvoja oli, että meidän pitäisi mennä poliisin puoleen. Hän tiesi heti, että hän oli rumottu. Sain hänet kiinni ja kävelin Betclic häntä portille ja löysin hänet ulos.Ja jos emme olisi tehneet sitä, hän olisi luultavasti lynched. ”Barry Bennell sairaalassa, kun poliisi laajentaa jalkapallon seksuaalista hyväksikäyttöä koskevaa tutkimusta Lue lisää

Johtaja lisäsi:” Jos Manchesterin nuoremmat joukkueet tiesivät hän, jotain on varmasti väärin, jos Crewen ihmiset sanovat, etteivät he olleet koskaan kuullut mitään epäonnistuneita. ”

Woodward oli väärin, jos hän oli 11-vuotias, Crewen kokoonpanossa ja hänen haastattelussaan Guardianin kanssa on ollut inspiraationa yli 20 entiselle ammattilaiselle – sekä monille muille, jotka eivät ole tehneet niin pitkälle peliin – ilmoittamaan Bennellin ja muiden seksuaalisen hyväksikäytön tapauksista.

Crewe, the sanovat, että he ovat aloittaneet tutkimuksen siitä, miten klubi käsitteli Bennelliä koskevia väitteitä, kun hän oli työskennellyt.

Tämä seuraa Hamilton Smithin, klubin entinen johtaja, joka on todennut, että 1980-luvun lopulla hän herätti huolta Bennellin käyttäytymisestä, korkeimman tason kokouksessa, jonka puheenjohtajana oli Norman Rowlinson.

Woodward sanoi voivansa muistaa muina aikoina, menemällä takaisin 1980-luvun puoliväliin, kun Bennell oli ottanut hänet Manchesterin alueen partiotoiminnassa vain, että se johtaisi vihaisiin keskusteluihin vanhempien ja tiimien virkamiesten kanssa.

”Oli jopa yksi kerta, kun siitä tuli fyysinen taistelu”, Woodward sanoi. ”Olin tuolloin noin 12-vuotias.Tiesin, että Bennell voisi olla väkivaltainen ja pelkäsin. Olisimme kulkeneet sävelkorkeuden puolella ja yhtäkkiä olisi selvää, että ihmiset eivät halunneet häntä. Silti Bennell jatkoi työskentelyään Crewessa ilman mitään ilmeistä ongelmaa. ”

Bennell, 62, on sairaalassa, kun hänet on tajuton, kun poliisi kutsuttiin” pelkoa hyvinvointitapahtumasta “perjantaina Stevenagessa. Bennell on kuvannut, että nuorilla pojilla on ”melkein tyytymätön ruokahalu” Bennell on palvellut kolme vankeusrangaistusta yhteensä 15 vuotta Englannissa ja Yhdysvalloissa vuodesta 1994 lähtien, ja hänellä on useita tuomioita seksuaalisen rikoksen vuoksi.

Crewe on pyydettiin kommentoimaan. Facebook Twitter Pinterest FA toimi hyvin nopeasti vastauksena seksuaalisen hyväksikäytön skandaaliin, sanoo puheenjohtaja