Betsafe Bookmaking Toimisto

Betsafe on suhteellisen nuori eurooppalainen vedonvälittäjä, joka ilmestyi vuonna 2013. Lyhyellä aikavälillä he voisivat kuitenkin tulla yksi suosituimmista ja halutuimmista laitoksista EU: ssa ja koko maailmassa. Maksun prosenttiosuus on ennätyksellinen 98,2%. Voit lyödä vetoa 20 erilaisesta urheilutapahtumasta. Lisäksi voit tehdä beta-ja tapahtumia politiikan alalta (lähinnä Yhdysvalloissa ja Euroopassa).

Alin kurssi on 0,05 Ison-Britannian punta (tai muu vastaava valuutta). Suurin osa voitoista (viikossa) on 50 tuhatta dollaria. Kertoimet ovat paljon korkeammat kuin vastaavassa Betsafe: ssa. Jos haluat saada 50 dollarin bonuksen tiliin, sinun tarvitsee vain rekisteröityä. Tulos eurooppalaisissa vedonlyöntiyhtiöissä Tulos eurooppalaisissa vedonlyönneissä 10bet – Eurooppalainen vedonvälittäjä, joka on ollut yli 10 vuotta. Yhteensä BC: llä on yli miljoona säännöllistä asiakasta yli sadasta maailman maasta.

Betsafe on myös IBAS: n jäsen, joka hallitsee pelaajien ja resurssien välisiä riitoja. Sivuston englanninkielisen version lisäksi on monia muita – saatavilla on yli 10 kieltä (venäjä mukaan lukien). Euroopan toimielimen pääpiirre on, että se on tarkoitettu niille pelaajille, jotka tekevät pieniä panostuksia. Vain rekisteröityneet käyttäjät saavat 100 bonuksen dollaria tililleen. Vastuullisuuden lisäksi BC 10bet tarjoaa pokerihuoneen ja muun tyyppisiä uhkapelien viihdettä. Ladbrokers on erittäin vanha eurooppalainen vedonvälitystoimisto, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa. Ensimmäistä kertaa tämä toimisto nähtiin 1800-luvulla! Todellisuuden lisäksi Betsafe: llä on virtuaalinen laitos, jossa on mahdollista sijoittaa panos kannattavasti. Landbrokersin palveluksessa on noin 14 000 työntekijää ja kiinteistöjen määrä on 2,5 tuhatta. Asiakkaille tarjotaan laaja valikoima urheilutapahtumia, joista perinteisesti jalkapallo on ylpeä paikasta. Mielenkiintoista, mutta urheilun lisäksi voit lyödä vetoa poliittisista tapahtumista, tapahtumista ja näyttelytilasta. Yhtiö toimii myös entisten Neuvostoliiton maiden asiakkaiden kanssa.

Katso lisää: Betsafe