Betsafe asiakaspalvelu

Lisäosa Betsafe illä

Yhtiö tarjoaa 196 tapaa rahoittaa tiliäsi. Voit tallettaa varoja käytännöllisesti katsoen millä tahansa maksujärjestelmällä perinteisistä pankkikorteista käteis- ja kryptovaluutoihin. Betsafe tukee:

Jos haluat tehdä ensimmäisen talletuksen tai täydentää tiliä, napsauta sivuston otsikossa olevaa vihreää “Täytä” -painiketta ja valitse oikea maksujärjestelmä. Haun helpottamiseksi napsauta ”GEO-paikannusmenetelmät” -rivin vieressä olevaa kenttää, jonka jälkeen vedonvälittäjä tarjoaa yleisimmät tavat täydentää tiliäsi alueellasi.

Betsafe-arvostelu

Kirjoita summa, jonka haluat hyvittää pelitilille, ja täytä tarvittavat maksutiedot. Minimi latausmäärä ei riipu valitusta menetelmästä ja on 50 RUB, enimmäismäärää ei ole rajoitettu.
Nosta varoja Betsafeissä

Useimmissa tapauksissa varat voidaan nostaa Betsafe-pelitililtä samalla menetelmällä kuin täydennys. Voitot nostaa vedonvälittäjä tarjoaa 121 maksujärjestelmää.

Jos haluat nostaa varoja tililtäsi, kirjaudu sisään tiliisi (kirjautumispainike on sivuston otsikossa) ja valitse vasemmalla olevasta valikosta “Poista rahaa”. Ilmoita summan määrä ja tilin yksityiskohdat, johon siirron tulisi tapahtua.

Pienin nostohinta on 100 ruplaa, enimmäismäärää Betsafe asiakaspalvelu ei ole rajoitettu. Varat hyvitetään tilille 15 minuutista useisiin tunteihin.

Betsafe bonukset
Esijakso rivi Betsafe

Betsafe-sarja on melko leveä ja tarjoaa vetoja yli 50 urheiluun. Vedonvälittäjän sivustolla voit lyödä vetoa yleisistä ja harvinaisista urheiluista, sähköisestä urheilusta ja tehdä pikavetoja. Suosittujen kilpailujen (World Cup, Euro) maalaus saavuttaa useita tuhansia ennustevaihtoehtoja.

Betsafe-rivit on kehittänyt ammattilaisanalyytikkojoukkue, joka tarjoaa parhaimmat kertoimet ensimmäisten joukosta, joten voit lyödä vetoa milloin tahansa vuorokauden aikana.

Vedonvälittäjä on luonut kätevän linjanavigoinnin. Tarvittava vetovaihtoehto löytyy sekä vastaavan lajin kategoriasta että vedonlyönnin valinnoista. Sivustolla on aina suodatin, joka tarjoaa maasi kannalta merkityksellisimmät kilpailut, sekä yhdistää parhaimmat mestaruuskilpailut ja tulevat tapahtumat erillisissä kategorioissa.