Elias haluaa todistaa, että hän voi silti olla NHL: n tähti

“Ray Sheron johtaja ja valmentaja John Hynes anna minulle tilaa tehdä itseni jollain tavalla. Viime vuosina nämä terveysongelmat ovat olleet enemmän. Joka tapauksessa, se ei ole miellyttävä, “pahoitteli Tsekin hyökkääjä.

Tällä hetkellä hän kävelee otteluista puku ja istuu pieni tytär Sophie Gabrielle seuran lattialle. Do Prudential Center kulkee joka päivä ja yrittää elää nuorennusleikkauksen joukkue, vaikka se ei tällä hetkellä voi pelata.

“Halusin olla osa kauden alussa joukkue. Minä olen joka päivä poikien kesken “, sanoi Elias, sanoen, että sellainen asia ei olisi ollut mahdollista aiemmin.Pääjohtaja Lou Lamoriello, joka lähti Torontolle tänä kesänä, on tehnyt erittäin tiukkoja klubissa.

“Jos se tapahtui hänen kanssaan, en voinut olla poikien joukossa häiritä heitä. Mutta nyt se on enemmän päinvastainen, johto haluaa minun olevan yhä osa tiimiä, “nauttia Tšekin veteraani, joka on luultavasti suurin luku historiassa Devils maalivahti Martin Brodeur seuraavaksi.

Mutta tänään hän ei ole yhtä kuuluisa. Elias on pitkään kärsinyt kipeistä polvista ja tilanne on pahentunut kesän valmisteluissa.

“Kesäkuun loppuun ennen lentäin Amerikkaan, se alkoi kuulostaa hieman enemmän. Teimme erilaisia ​​kokeita leirillä, mutta sitten päätimme mennä vaihtoehtoisemmin kuin suurempien väliintulojen avulla.Tällä hetkellä pääsen yhteen, minusta tuntuu paremmalta ja luistellaan. Olin viisi päivää jäällä ja se on hyvä. Vaikka hänen ikä ei ehkä ole täysin koskaan “, sanoi jääkiekkoilija jolla on jalat 1224 peleissä NHL, joka antoi 406 tavoitteita ja keräsi 1017 pistettä.

paluupäivä jäällä vielä tietää, kulissien takana se on vielä noin kuukauden poissaolo. “En ollut kuudella viikolla jäällä, en kouluttanut ja en ole vielä valmis. Nyt elpyminen tapahtuu, ja jonkin aikaa se vie “, hän sanoi Elialle.

Devils on sopimus loppuun asti kauden, jonka jälkeen hän on 40-vuotias. Mutta hän ei ajattele jättämään kohtausta vielä.Vaikka hänen viisivuotias ystäväni Martin Havlát ei saavuttanut tänä vuonna tehtävää sitoutumista.

“Tämä saattaa näyttää karmasta. Hänellä oli niin paljon vammoja, nyt hän olisi voinut olla rikkoutunut sormi nyt…mielestäni olisi parasta häntä pelaamaan kotona “, Elias ajatteli. “Vaikka hänelle on vaikea huutaa hänelle kuin hän oli Tomas Kaberle, hän ei todennäköisesti halua. Se on kiittämätöntä. Mutta luulen, että Euroopan jääkiekko istuu siellä, vielä tarpeeksi nuori lopettamaan pelaamisen. Se olisi sääli. “