Jagr teki kuudenneksi, avusti ja juhli, Mrázek voitti voittavan maalin

Panthers on palkittu viikon tappion kanssa Dallas 2: 4, samaan aikaan keskeyttämällä voittavan Star-sarjan, joka kesti viisi peliä. Vaihtoehtoinen maalivahti Al Montoya, joka on käsitellyt 33: tä 35 kotipeleistä, on suuri luotto.

“Al oli erinomainen”, kommentoi valmentaja Gerard Gallant, jolla oli joukkueenmestari Robert Luong. “Kun epäonnen ajaa ensimmäisen maalin suljettu portti ja osoitti ne seitsemän tai kahdeksan keskeistä interventioiden”, sanoo Gallant.

Dallas meni johtoon vain kaksi minuuttia, kun Jamie Benn on valtapelistä virtaviivaistettu luistella maaliin ammuttu Tyler Seguin.Ennen vuoden ensimmäisen jakson, mutta vieraat pisteet kaksi maalia ja kääntää kahden muun trefám piristyi toisella jaksolla johtaa ratkaisevan 4: 1.

Jagr oli kirjailija puskurin portit 1: 1 12. minuutti, kun sen shot keinu päättyi vuoto viisikymmentäkahdeksan yli kaksitoista. Ratkaiseva hetki hän saa kiekon liukui pois terän ja Jagr sai hieman vinosti, onnistui silti polttaa ja osui yläkulmaan verkon Lehtonenovy.

Třiačtyřicetiletý veteraani ja teki tavoite 728 ura oli hän jäi vain kolme osumaa historiallista taulukon ampujat kiinni neljännen Marcel Dionne.

ilman loukkaantuneen Aleksander Barkov keskus täyttää rooli muodostumista Jagrova Nick Bjugstad ja vain yksi 14.minuutti, vaikka numero 68 ei ollut jäällä, maalasi toisen maalin ilman teräväkärkisyyttä rengasta. Kummassakin heistä avustettiin Jonathan Huberdeun perinteistä Jagrin kumppania. “Hän pelasi tänään hyvin, se on ilman keskustelua. Rehellisesti Makale oli hienoa “kehui hänen panoksensa Jagr itse.

Tšekin hyökkääjä sitten 22 minuuttia perusti nopeasti tauko, ajoi kiekko pitkin laivassa puolustava hyökkäykseen vyöhykkeeseen, sitä tule Bjugstadovi, hän nopeasti hävittää sen Aaron Ekblad, joka teki ensimmäisen ottelunsa kaudella 3: 1. Samalla ennenaikaisesti erotettiin tavoite Kari Lehtonen, Dallas.

“Kaikki tietävät, että olen hyvin nauttia leikkii Barkov. Valitettavasti loukkaantumiset jääkiekolle ovat. On mahtavaa tietää, että voimme pelata Bjugstadin kanssa.Pelata kanssani ei ole helppoa, uskokaa minua. Mutta hän voi luistella hyvin ja nyt oli monia hienoja hetkiä “, sanoi uusi keskus Jagr, jonka joukkue päättyi merkkijono kolme tappioita.

“Kolmen viime peleissä emme pelaa hyvin, emme voi pitää kiekkoa. Tänään taas pitkästä aikaa pelata meidän peli “, sanoi Jagr, joka on kahdeksan peliä kymmenen pistettä jäljessä kuusi maalia ja neljä avustaa.

sama pistemäärä kertynyt Tomáš Plekanec, joka kirjoilla tilastot viidennen kerran sarja, kun yhdessä Tomas Fleischmann teki yksi auttaa samalla voittaa Montreal 5: 3 yli Toronto.Suuri osa piti voittaa jälleen maalivahti Carey Price, joka lovinen 49 säästää.

Canadiens voittaa yhdeksäs peli kauden varsinaisella peliajalla, joka loi uuden NHL ennätys. Jos he menestyvät tiistaina Vancouverissa, he kohtaavat absoluuttisen ennätyksen Torinon ja Buffalon välissä jakautuneen kauden alussa. Molemmat yksiköt kuitenkin vuoden 1993 sarjassaan. 2006 tarvittiin pidennystä tai hyökkäyksiä.

“Mutta tavoitteemme ei ole voittaa ennätys. Haluamme voittaa Stanley Cupin, joten jotkut samppanjaa, juhlat tai mitä odotetaan meistä piiloutuvat toista kertaa “, puolusti P. KSubban, joka osallistui tavoitteeseen ja auttoi sekä kapteeni Max Pacioretty.

“Se on mukavaa, mutta tunnemme tuloksemme hieman pienemmiksi viimeisimmistä peleistä. Meidän on palattava peliimme “, Pacioretta sanoi. “Viisikymmentäkaksi laukausta tavoitteellamme, se on hieman liikaa. Luotamme liikaa Careyyn. Mutta saimme kaksi pistettä, joten tietenkään en ole erityisen kriittinen “, hän sanoi.

suurta suorituskykyä luovutti Tsekin maalivahti Petr Mrázek, joka oli voittanut Detroit 3: 2 jatkoajalla Vancouver vaikutti vain 30 hoitoja, mutta myös voittaa tavoite. Red Wings keskeytti johto neljä tappioita.

pitkä heidän pahalta vaikka Vancouverissa kun kaksi kolmasosaa menettämättä 0: 2.Kolmannen osan alussa he onnistuivat selviytymään kahden minuutin kuluessa. Ohjelmoidun ajan, niin vaikka ei käytä valtapelistä viime hetken, mutta Mrazek tavoittelee pitkällä passi paeta Gustav Nyquist, joka ampui alle maalivahti mitt Miller päätti.

“Se oli suuri huipentuma hänen povedeného ilta”, sanoi Mrazek ampuja ratkaiseva tavoite. “Tämä tavoite oli suurelta osin hän. Oli selvästi paras pelaaja “, sanoi ruotsalainen hyökkääjä.

Yhdeksäs yrittää nähdä ensimmäinen voitto kauden jääkiekon pelaajia Columbus, joka kaksi maalia kolmannessa erässä voittaa voitti 4: 3 Ice Colorado.Taulukko hitaassa kasvussa “Devils” New Jerseystä, jotka ovat vielä ilman Patrik Elias oli 4: 3 Buffalo, ja teki neljäsosa voitto peräkkäin. Etusivu