Slavia menetti neljännen kerran peräkkäin, kotiin Budějovicen johtajalle

Kun lähes kokonaan täytetty Eden ennen 3850 katsojaa rikkoi goalless tilan vasta 29. minuutti valtapelistä viisi vastaan ​​kolme vierailevaa Herman ja kolme minuuttia kerran iloitsivat Motor takia pukki. PowerPlay laski David Hruska, mutta Etelä-Böömissä jälkeen tavoitteita Rob ja Žovince vakuuttaa toisen voittonsa keskinäisen ottelun kauden. Kotiin juuri laskenut Milanon Hruska ja valmentajana Paul Hynek joutui viettämään hänen neljäs tappio peräkkäin.

Kladno kanssa Useimmiten oli menettää, mutta kolme maalia päätösasiakirjan käänsi tuloksen.Ensimmäistä kertaa kotiympäristössä esitteli vahvistuksia Knights puolustaja Frantisek Ptacek, kun puuttuvat muut hankinnat – välittämään Vaclav Pletka, joka kuten lintu keskellä Trebic pelataan.

Favorit menettänyt jälkeen vain 39 sekuntia, kun hän avasi pisteet omassa heikentää sotia. Sen jälkeen, kun torvi ratkaisun tuli enemmän vieraita ensimmäisellä kaudella johtoon Havlicekin ja toisessa osassa lyömällä Pituleho exkladenský bek sanoi Zeman.

Liikevaihto järjestetty puolustaja David Ruzicka, joka 78. sekunti, verrattuna kolmannen näytöksen ja 55 minuuttia valtapelistä voitti myös voittavan tavoite. Sinetöity tulos muun numeerisen etu Stach.

toiseksi viimeinen Useimmat epäonnistui ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun kolme voittoa takanaan ja saavutti hänet Šumperk.Hän voitti kotona 5-0 Havířovilla ja teki kahdeksan peliä odottamassa täyden pisteen voittoa. Sijoitettiin vain kolmas voitto viimeisessä yhdeksässä kaksintaistelut.

Paras Ústí nad Labem on voittaa Litomerice 5: 3 ensimmäisen kerran eteenpäin Petr näinä päivinä. Vuoden 2006 36-vuotias maailmanmestari ei kuulunut ensi-iltaan. Muita vahvistuksia Slovan Kladno Jan Dalecký mutta sanoi voittaa syöttöjä ja iski.

Ensimmäistä kertaa neljä voittoa epäonnistui neljäs Kadan, joka menetti 2: 5 Ice Prostejov. Haukit juhlivat neljännen voiton takana ja hyppäsi kuudenneksi sijalle. Neljä peräkkäistä peräkkäistä menestystä ovat myös keskeyttäneet Jihlava-sarjan, joka sallii Prerov 2: 3: n. Näin ollen uusi tulokas lopetti seitsemän peleistä, joilla oli pitkä tappiot.Benátky nad Jizerou ilman slovakialaista hyökkääjä Martin Réwayä, joka siirrettiin Spartasta joukkueelle, menetti Třebíč 2: 4: lle.