Sparta on pudonnut jälleen, komeetta vetää. Myös Vitkovice on nousussa

Vitkovice menestyi myös ottamalla kolme pistettä Karlovy Varylta 3: 2 voitosta ja sijoittuaan taulukon kolmanneksi. Liberec voitti toisen sijan ylityötaistelun jälkeen Hradec Králové 4: 3.

Lisäksi Plzeň ei ollut tarpeeksi kotona Olomoucille, joka alistui 1: 2 ratsioiden jälkeen. Päinvastoin, Mladá Boleslav vahvisti nousevan muodonsa voittamalla 3: 1 Chomutoville. Pardubicen ja Zlínin välisen kierroksen viimeinen kaksintaistelu on tarkoitus tiistaina. . Sparta palasi pelaamaan yhdestoista minuutin kohdalla Buchtelea, joka työnsi heti härän jälkeen.Ratkaiseva hetki tuli esiin kuusi ja puoli minuuttia ennen päivän päättymistä, kun vieraat tiensä pitivät läpi pelin: Růžička viimeisteli kotimaisen laukauksen. Lopulta Adamský päätti lyödä tyhjään maaliin.

Se oli tasapainoinen kaksintaistelu Länsi-Böömissä. Aluksi he pääsivät johtoon Grigerin ansiosta, mutta vain 33 sekunnissa Dej tasoitti. Samoin kävi ilmi toisen osan alussa: kun Ostravians siirtyi johtoon Rooman väliintulon ansiosta, vain 20 sekunnissa Plutnar tasoitti.Ratkaiseva hetki tuli aikaan ajanjaksolla 51:44, kun hän sijoittui parhaiten Tyborin eteen voimapelissä ja teki maalin lopulliseen 3: 2. saavutti toisen tavoitteensa Glaziers-kaudella, mutta tasoitti sitten Klepišin, joka ampui ensimmäisestä, ja sama pelaaja muutti seuraavien kahden minuutin aikana valtapelin viidestä kolmeen: sekoitti kiekon ja terävä heila osoitti tarkasti. Kolmannessa osassa Vondrka päätti voittaa Mlada Boleslavin, joka otti Janekin kiekon ja ripustaa sen. More info here

Liberecissä se oli draama, jossa pisteet valuivat sivulta toiselle. Kun Cingel sijoitti vieraat johtoon 3: 2 kolmannen kauden puolivälissä, se näytti huonolta kotijoukkueen kanssa.Kuitenkin kello 57:45 Filippi pelasti heidät valtapelissä ja kolmetoista sekuntia ennen ylitöiden päättymistä Hudacek päätti tarkalla laukauksella oikeasta ympyrästä, jonka hän suunnitteli ihannetapauksessa ylänavan alle.

taisteluottelu. Vieraat siirtyivät johtoon Mrázin ansiosta, kun Kaňák teki virheen omalla maalillaan ja se oli useita mahdollisuuksia. Maalivahti Frodl noitui, mutta hän oli lyhyt useita pysäkkejä vastaan. Siitä huolimatta he asettuivat pian Indrákin ansiosta, joka oikaisi Kindlin näyttelijät. Kaksintaistelu saavutti lopulta erilliset raide-kilpailut, joissa Knotek menestyi. Hän rikkoi onneksi kiekon maalivahdin betonien välillä.

Jopa Litvínovissa se oli tasapainoisin taistelu, josta yksikään joukkue ei pystynyt Sportingbet murtautumaan. .Viiden minuutin voimansotien jälkeen vierasjoukkueen päämies poisti Muellerin ja puolueiden vaihdon jälkeen kotijoukkue johti, kun Lukes teki maalia ilmoitetun edun heilauttamalla napaan. Mutta toisessa osassa Kašpar tasapainotettiin Kometa takana, joka asetti sauvan valtapelissä Holíkin laukaukseen ja päättelivät tilanteessa 57:21 vastahyökkäyksen jälkeen Čermákin vastahyökkäyksen jälkeen, kun kotimainen skotkalainen oli aikaisemmin toisella puolella.