Tulokset:

Nashville-jääkiekkoilijat hallitsivat Länsi-konferenssia ennen sunnuntain NHL-otteluita ja menettivät vain yhden pisteen yllättävalle East Buffalon johtajalle (34 pistettä) tuolloin ja kilpailun huipulla. Anaheim : n yli 5-2: n kotivoiton jälkeen Predators (35 pistettä) vakiinnutti johtajuutensa konferenssissa, ja liigan kädelliset jaetaan nyt voittajalle Tampa Baylle (35 pistettä) samana päivänä.

Kotijoukkueen sankarista tuli hyökkääjä Austin Watson, joka lisäsi hattrickin kauden ainoaan maaliin. Nashvillen huolellinen puolustus antoi vastustajalle vain 19 ammuntayritystä, joista 17 maalivahti Pekka Rinne onnistui voittamaan. Ve 40.Predators kuitenkin teki virheen, kun Ducks pääsi kiekkoon Rinnen potkiessa takatyynyltä ja maalin välittömästä läheisyydestä sai kiekon suomalaisen maalivahdin Ondřej Kašen vartijan yli (15:59, 1 + 0, -1, 2 laukausta). Tšekin hyökkääjä laski välituloksen 3: 2: een kauden kolmanneksella.

Draamaa ei kuitenkaan tapahtunut kolmannella jaksolla. Aluksi Craig Smith palautti rauhallisuuden kotijoukkueisiin suorittamalla Watsonin mainitseman kolmen tavoitteen näytön tyhjässä häkissä. Pitkän tilalla olleen tšekin puolustaja Andrej Šustr (11:05, -1) palasi Anaheim-kokoonpanoon.

Lightning teki avausjaksolla kaksi pistettä, kun he johtivat 3-0 alle kymmenen minuutin kuluttua. Alex Killorn ja Tyler Johnson tekivät myös.Min. Stefan Noesen laski, ennen kuin ensimmäiset kotimökit palasivat kolmen maalin etäisyydeltä Cedric Paquette. Toisen 20 minuutin aikana johto vakuutettiin edelleen tuottavalla pisteellä ja kolmannen jakson viimeinen sana korjattiin vierailemalla Jesper Brattilla. Hänen kumppaninsa toisesta hyökkäyksestä, Pavel Zacha (17:04, +/-: 0, 2 laukausta) ei antanut pistettä tilastoihin tällä kertaa.

Maalivahti Devils Cory Schneider, joka on äskettäin vaivannut terveysongelmia, odottaa voittoa 18. NHL-kauden alussa.Viimeksi hän juhlii viime joulukuussa.

Tšekin maalivahdin David Rittichin ottamien neljän ottelun jälkeen (voitto 4: 2 Edmontonin yli, 7: 2 Vegasin yli, 6: 3 Winnipegin yli ja häviö 0: 2 Vegasin kanssa), veteraani Mike Smith palasi portille sunnuntaina. Hän otti Arizonan jään, jonka jerseitä hän oli pitkään puolustanut, ja osallistui 28 toimenpiteeseen Kanadan korkean voiton saavuttamiseen 6: 1.

liekit leikkivät vahingoittamatta Michael Frolíkia, heillä oli kaksi kahden maalin ampujaa keskellä. Noah Hanifin teki kauden kaksi ensimmäistä osumaa ja eteenpäin Mark Jankowski teki 3. ja 4. maalia.

Coyotes osallistui otteluun liigassa vaarallisimpana joukkueena heikentyneessä pelissä.Paradoksaalista on, että pelissä, jossa on toistaiseksi vähemmän pelaajia (10 maalia), he ovat saaneet melkein yhtä monta maalia kuin tehopeleistä (11 maalia). Tällä kertaa Calgaryn pelaajat kuitenkin erosivat puolustaessaan vastustajan etua, kun kolme kuudesta maalista saavutettiin heikentyneinä.