Yllättäen ottelu “Spartak” – CSKA pidettiin ilman ylennyksiä

Yuri Semin vahvisti myös ottelun jälkeen ensimmäisen puoliajan epäonnistumisen, mutta kiitti toista ja vastakkainasettelun lopputulosta. Mutta Dmitry Khokhlovin johdolla, valmennustuoli porrastui vielä enemmän. Joukkue, joka on vahvistunut huomattavasti ja käyttänyt paljon rahaa, on siirtymävaiheiden vyöhykkeellä. Muutokset ovat mahdollisia.

Juhlavuoden kiertue

Ottelu Dynamo – Lokomotiv tuli 600: nneksi rautatievalmentajalle Yuri Seminille Venäjän mestaruuden päävalmentajaksi. Hänestä tuli ensimmäinen kouluttaja, jota tämä luku noudatti. YurPalychin erinomainen saavutus! Ja joukkue ei pettynyt, voitti!

Derby Tour 2

Yllättäen ottelu “Spartak” – CSKA pidettiin ilman ylennyksiä. Kyllä, ottelu pysähtyi runsaan savun vuoksi, mutta tämä on pienin mitä sellaisissa peleissä tapahtuu. “Areenan avaamisen” osastolla oli hämmästyttävä ilmapiiri, fanit olivat ahkera ja kova, mutta samalla tukevat rauhallisesti joukkueitaan.

Kaikki luultavasti odottivat pelistä enemmän. Vaikka jälkipuoliskolla, se osoittautui mahtava! Spartak voitti ansaitsevasti kaksinkertaisen puolustajan Gigotin ansiosta. Igor Akinfeev teki jälleen ihmeitä CSKA: n porteissa. Tuloksella 1: 1 ”CSKA” pelasi avoimesti pitääkseen pisteet, mitä ei voitu tehdä. Viktor Gancharenko totesi myös tämän. Hänen roolikampanjansa Oleg Kononov oli tietysti tyytyväinen lopputulokseen, mutta ilmaisi huolensa siitä, kuinka Spartak menee otteluihin, koska CSKA jätti ensimmäisen puoliajan.

Yleensä “Kaikkien Venäjän derby” onnistui, mutta kakkuon ei ollut tarpeeksi joitain rusinoita, kirsikoita. Halusin jotain sellaista. Mutta toisaalta, on hyvä, että skandaaleja ja törkeitä oikeudellisia virheitä ei ollut. Ja siksi he eivät keskustele tästä ottelusta liian kauan. Spartak voitti neljännen peräkkäisen voiton kaikissa turnauksissa ja siirtyi sijoitusten neljännelle sijalle. CSKA ei voi voittaa jo kahta ottelua ja putosi kuudenteen.

Mutta tavalliset ja puolueettomat fanit löysivät syyn puhua. Tämä on tietysti epäonnistuminen osoittamalla ottelua valtakunnallisessa ilmaisessa televisiokanavassa. “Ottelu-TV, oletko mielesi ulkopuolella?”, Jalkapallofanit huudahtivat …