13 kuukautta vankilassa Brenotilla

Syyskuun 24. päivänä 2011 saksalainen poliisi pidätti Brenon epäilemättä tulipalon omaan taloonsa. Talo paloi lähes maahan ja vahinko oli puolitoista miljoonaa dollaria. Kuten tutkimus osoitti, pommitushetkellä Brenot oli äärimmäisen myrkytystilassa. Ja jos uskot saksalaisen lehdistön, niin jalkapalloilija halusi käydä rahaa vakuutuksessa. Tämän seurauksena pelaaja tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi. Lapset ja jalkapalloilijan puoliso, jotka olivat poissa kotoa palonhetkellä, pysyivät ennallaan. Vaimo ei voinut täysin ymmärtää miehensä syyllisyyttä, väittäen, että demoni oli tunkeutunut häneen.

13 kuukautta vankilassa Brenotilla oli toivoa makeampaa kohtaloa. “Bavaria” ei heitä jalkapalloilijansa vaikeuksiin ja sopi, että hänet vapautettiin päivittäin kuusi tuntia Münchenin klubin sijainnissa. 19. elokuuta Breno palasi Müncheniin ensimmäistä kertaa pitkään, jolloin hänellä on nyt toisen Baijerin joukkueen avustajavalmentaja ja hän voi säilyttää urheilullisen muotonsa. Nyt Breno ei vain kouluta Baijerin tuplaa, vaan myös unelmoi pelata ammattitasolla. Hän on vain 23-vuotias. Lisäksi Uli Hoeness lupasi tehdä kaikkensa auttaakseen jalkapalloilijaa. Kuitenkin vankeusrangaistuksen päättyessä Brenot olisi karkotettava Saksasta Brasiliaan, jossa hän ei halua ottaa entisen klubin “Sao Paulo”. Joka tapauksessa lupaavan Brasilian puolustajan jalkapallo-tulevaisuus pysyy samana, mutta Bayernin avulla Brenon tunnelin lopussa oleva valo ilmestyi.

Konstantin Vasilyev toimitti kaksi kaunista tavoitetta Hollannin maajoukkueesta ja johti Viron lähes historialliseen voittoon. Suosittelemme tutustumaan tähän jalkapalloilijaan.