Alexander Bubnov ei tarvitse käyttöönottoa

Zenitin entinen pääjohtaja Ilya Cherkasov: ”On sanomattakin selvää, että klubi ei jätä tätä tilannetta ilman valvontaa ja todennäköisesti rankaisee jalkapalloilijaa huonosta maineesta. ”Zenith”: n olisi myös pyydettävä anteeksi hyökkääjän käyttäytymisestä hänen virallisella verkkosivustollaan. Ja itse Bukharovin on pyydettävä anteeksi, hän ei ole vain jalkapalloilija, vaan myös julkinen henkilö. ”

Alexander Bubnov ei tarvitse käyttöönottoa: ”Nyt kaikki on selvitetty Bukharovin kanssa. Monet ihmettelivät, miksi Kazanin “Ruby” loistavan pelin jälkeen hän kuivui ”Zenithissä”. Näyttäisi siltä, ​​kouluttaa ja taistella paikan päällä, koska Spalletti tarjosi monia mahdollisuuksia. Kuitenkin se kaikki putosi siihen, että pelaaja on loukkaantunut. Ja nyt kaikki putosi paikalleen. Kaveri, jolla on ongelmia. Älä yllätä, jos hän niin usein syttyy. Kortit, savukkeet, kaikki standardin mukaan. Se osoittaa vain hänen ammattimaisuutensa. Ja virittää ”Zenith” ei häiritse hänen vahinkoaan, mutta tämä asenne. ”

On selvää, että myös jalkapalloilijat ovat ihmisiä, ja on luonnollista, että kaikki tekevät virheitä. Mutta koska te teeskentelette julkisen henkilön roolia, olkaa valmiita kantamaan vastuun teoistasi ja antamaan ainakin velvollisuudelle “ymmärtää ja antaa anteeksi”. Mutta näyttää siltä, ​​että tilanne päätettiin vaimentaa ja laittaa jarrut. Symbolinen tuhat ruplaa, josta määrättiin sakko jalkapalloilijalle ja joka Zenitin sopimuksen ehtojen mukaan ansaitsee viisi ja puoli minuuttia elämästään, aiheuttaa vain hymyn.

Nuorten lahjakkaiden jalkapalloilijoiden siirtäminen Etelä-Amerikasta suuriin eurooppalaisiin klubeihin nähdään jo arkipäivänä, mutta aina tämä maisemamuutos ei johda menestykseen. Monimiljoonan kaupan valtava paine, johon liittyy myös kulttuurinen sokki, ei ole liian suotuisat edellytykset kaikille nuorille legioneille. Huolimatta siitä, että useimmat eteläamerikkalaiset Euroopassa kohtaavat nämä vaikeudet, harvat ovat kokeneet ongelmia, kuten Brasilian puolustaja Breno.