Brno – Plzeň 1: 0, voittaja-sarjan Krejčí-valmentaja päättyi

Brno keskikenttäpelaaja Brigant rangaistusalueella obhodil Kopic joka vaistomaisesti yritti pysäyttää vastustajan vasemmalla kädellään, ja hän kaatui maahan.

Se oli pian sen jälkeen puoliajalla, kun tuomari määräsi rangaistuspotku Kocourek Brno. Ja sitten mestarillisesti transformoitu Reznicek, joka johti päinvastaiseen suuntaan ennen hyppäämistä maalivahti Kozáčik.

Se oli ainoa maalinsa ottelussa, joka päättyi voittaa liigan sarjan Pilsen valmentaja Krejci. Jälkeen virkaanastumistaan ​​hän voittaa hänen tiiminsä vähitellen Olomouc (2: 0) Příbram (4: 0) Bohemians (1: 0) Liberec (2: 1), Jihlava (4: 2) Zlín (4: 2).

tappion tulee myös vain kolme päivää sen jälkeen Pilsen tappion Europa League kentällä Rapid Wien (2: 3).

“kahden viime ottelut Wienissä Rapide ja nyt Brno meihin ei onnistunut.Pelasimme hyvin vain tietyissä vaiheissa, mikä ei riitä. Meidän täytyy puhua pelaajien voimakkaasti “, sanoi valmentaja Karel Krejci.

Hän jatkoi: ” Olen pettynyt sekä tulokseen ja toimintaamme. Se oli yksinkertainen taisteluharjoittelu, jota tukivat hyökkäykset taisteluissa ja pitkiä palloja puolustukseen. Meillä oli ongelmia sen kanssa. Pelaajamme vakuuttivat, että vain kolmenkymmenen minuutin pelaaminen hyvästä tuloksesta ei riitä. “Brnon viime kerralla voitti Pilsenin kotona kymmenen vuotta sitten. Sisällä tapahtuma “myy pois Serbian”, joka oli myös mukana entinen hyökkääjä Peter Švancara, peli otetaan huomioon Koti 8050 katsojaa.

Valitse Brnon kokoonpanot putosi viime hetkellä vahinkoa keskikenttäpelaaja Pasek ja varsinkin pelinrakentaja Zavadil.Valmentaja Kotal vahvistui puolustava ja Pilsen luo koko tämä pelitaktiikoita ongelmia.

Plzeňští jalkapalloilijat huolimatta alueellisen paremmuus ampua usein saada. Maalivahti Melicharka otti vakavamman otoksen 16. minuutti kovalla ampumalla Kopicin kaksikymmentä metriä. Muut toimet riittivät kotivoittajille poimia.

Brno ei vain ajatellut passiivista puolustusta. Hän häiritsi yrittäjiä nopeissa vastahyökkäyksissä. 23 minuutin kuluttua lupaavasta tapahtumasta Malik jäi tarkemmalle loppuajalle. Hetkeä myöhemmin ammuttiin Radka Kakut Kozáčik maalivahti potkaisi.

vaihduttua puolin aloittanut kansalaisten Brnon hyökkäämään. 53 minuuttia, Kozáčik Brigant laukaus nurkalta potkaisi juuri ennen Brnon pelaajaa, jonka Kopic vetäytyi.Myöhempi rangaistuspotku kääntyi Reznicek.

Tavoitteena takana Pilsen valmentaja Krejci välittömästi lähetettävä peliin loukkaavasti viritetty Kovarik kanssa MAHMUTOVIC.

Plzeň veto kaiken hyökkäys kortti, joten on avoin puolustukseen. 59 minuutin päästä Brno hyökkääjä Reznicek soolo paeta, joka päättyi Need vain heikko laukaus.

Plzeň vähitellen kasvattanut painetta ja kotimaan jalkapalloilijat pystyivät lähinnä vain laukoi pallon. V 64.minuutilla Hrošovského ammuttiin vapaapotkulla lähetti sen ulkopuolella baari, kymmenen minuuttia myöhemmin MAHMUTOVIC tarpeettoman pitkä epäröi loppuun.

Vaikka ylivoimaisen hermostuneesti pelaa Pilsen lopulta valtaavat alaa ja sen kansa niukan voiton vastustettava.

< p> “Olen erittäin iloinen, että onnistuimme saamaan kolme pistettä sellaista vahvaa vastustajaa vastaan. Vaikka meillä oli hieman onnea, meidän voittomme oli ansaittu, “iloitsi Brno valmentaja Vaclav Kotal.