Ehkä kukaan ei olisi voinut kuvitella

“Ruby” ja “Arsenal” eivät antaneet faneille erityisen mielenkiintoista, mutta kireää ottelua, jossa oli runsaasti taistelua ja rikkomuksia. Kazaanialaiset osoittautuivat tehokkaammiksi ja sopeutuneiksi tällaiseen peliin. Roman Sharonov -joukkue sai minimaalisen voiton Evgeny Markov -maalin ansiosta, joka pääsi kentälle vain kolme minuuttia ennen maalin tekemistä.

”Ruby” keskeytti kahden ottelun tappiosarjan ja nousi kuudenteen sijaan. On syytä kiinnittää huomiota Kazanin tavoitteiden eroon – 4: 3 6 kierroksen jälkeen. Pelin tulos näyttää joukkueen. Arsenal päinvastoin kompastui kahden voittoisan ottelun jälkeen. 10 pistettä kummankin joukkueen varoissa.

Sensaatiokierros

Ehkä kukaan ei olisi voinut kuvitella, että toisen sijan Rostov häviäisi ensimmäistä kertaa Ufan mestaruuskisoissa. Valeri Karpinin joukkue sai hyvässä kunnossa, näytti korkealaatuista jalkapalloa ja saavutti jatkuvasti tavoitteensa, mutta ei tällä kertaa. Huolimatta melko tasavertaisesta pelistä “Ufa” käytti paremmin vastustajan hetkiä ja virheitä. Myös Rostoviittien mentori oli samaa mieltä tästä tunnustamalla, että he olivat itse esittäneet tavoitteet ja voiton. Nyt vain Zenit jatkaa menemistä Premier League -pelissä ilman tappioita.

Kaksi pääkaupungin derbiaa, skandaali Pietarissa, Seminin upea vuosipäivä

Niinpä “Rostov” keskeytti hämmästyttävän sarjansa ilman tappioita, ja “Ufa” palasi voittajalle polulle ja nousi turnauspöydän keskelle.

Derby-kierros 1

Dynamo ja Lokomotiv antoivat hyvän teurastuksen VTB-areenalla. Ottelua kiehtoi nopea maali debyyttiottelussa Dortmund Borussiasta tulevalle Dynamo Maximilian Philip -joukkueelle. Ensimmäisellä puoliskolla Lokomotiv ei ollut kuin itsensä ja täysin huonompi vastustajansa suhteen. Tästä huolimatta Aleksei Miranchukin “rautatie” -yritykset rangaistuspisteestä pystyivät tasoittamaan.

Kokouksen jälkipuoliskolla kaikki kääntyi ylösalaisin ja Loko sanasi jo täysin olosuhteet kentälle. Tämä johti Anton Miranchuk-maaliin ottelun lopussa. Veljet Miranchuk vahvistivat jälleen johtajien aseman, päättivät taistelun lopputuloksen ja toivat joukkueelle kolme pistettä. ”Lokomotiv” liittyi Zenith-harjoitteluun ja on jo yhden pisteen takana. Kaikki yhdessä Loko-leirillä sanoivat kilpailevansa kultamitalista.