Ja hänellä ei silti ollut tarpeeksi

Venäläinen kaanonisti Nikolai Komlenkoenko lähetti jalkapalloilijoita Mlada Boleslaville toisen puoliajan alussa Olomouciin kahden maalin johdossa.

Ja hänellä ei ollut tarpeeksi. Matějovskýn keskustan jälkeen tehdessään tähtitaivaan Jemelkaa mitä hän pystyi, mutta venäläinen tankki pysähtyä sunnuntaina iltapäivällä ei mennyt. Pudotuksen muuttamiseksi hän sai pallon verkkoon kantapäällä!

Ja hänellä ei silti ollut tarpeeksi. Kun Olomoucin rodun Přikryl laittoi pallon kalkkiinsa, hän pyyhkäisi sen plakilla sauvaan ja pyyhki pallon hänen assistenttinsa kiitos. Hattrick valmis! Komličenko on tehnyt merkintönsä viidennentoista kerran kauden aikana, ja hän hallitsee ampujakärkien liigaluokitusta. Olomouc – Mlada Boleslav 0: 4.

“Kaikki tavoitteet olivat mukavia.Sakset ovat myös onnellisuuden kysymys ”, sanoi Jozef Weber, autuas valmentaja Mladá Boleslavista. “Haluaisin myös olla kalkkimissa yhtä paljon aikaa kuin Komličenko”, lisäsi Olomoucin toimittaja Martin Nespor. “Kumpikaan Buchta ei ole selvästi omatunto näiden saksien kanssa”, valmentaja Václav Jílek nimitti toisen syyllisen. Syytöksiä oli kuitenkin paljon enemmän.

Kodimieliset eivät ole ottaneet huomioon tavanomaisia ​​tilanteita, joista he olivat saaneet kahdesti takaisin, ja että jopa Antonínek tunnusti väärin Khalushin puuttumisen nurkan takana. Virheellinen Antoníček myös riisti Nesporilta hyökkäyksen.Min. Adámková on antanut rangaistuspotkun, kun Hubínka osui palloon. Ja kaksi minuuttia myöhemmin hän ei katsellut pään Takacsia. “Harjoitettu standardi”, ampuja hymyili. Myös Přikryl, jolla oli kolme avustajaa, ohitti. “Sigma työnsi meitä, mutta onnistuimme pysäyttämään hänet ajoissa”, Takács lisäsi. “Uhkasimme vastahyökkäykseen ja lisäsimme vielä kaksi maalia.”