Ja sitten alkoi sekoittaa kokoonpanoa

Ja sitten alkoi sekoittaa kokoonpanoa! Kaksi ensimmäistä kierrosta Karpin julkaisi saman sävellyksen, mutta Dynamon pelissä (4: 1) alkoi muutos. Silloin McGeadyn, Bokkettin, Chelstremin tapaturmat ja sitten käsittämätön myynti Emenikelle, jonka paikassa Barrios ostettiin, joka ei vastannut odotuksia. Miksi ei puolustajia? Andrei Tikhonov korosti, että puolustus on ongelmallisinta, mutta Karpin ei näe sitä. Ei, tietysti, “Spartak” osti Insaurralden, “upean” puolustajan. On hyvä muistaa enemmän Ibsonia, hän ei todellakaan ole puolustava pelaaja, vaan he seisovat toisilleen. Miksi on hullu tarve myydä Emenike – joukkueen paras maalintekijä, ja Insaurralde, joka sai 2 keltaista ja 2 punaista korttia 14 ottelussa, on niin tarpeellinen …

Kyse ei kuitenkaan ole siitä. Artikkelini näyttää blogilta, mutta jokainen voi puhua! Joku tukee, joku kritisoi, mutta se, joka ei tee mitään, ei ole väärässä, se on minulle itsestäni, ei Karpinista. Valery Georgievich on tehnyt tarpeeksi minulle, mutta kenelle kutsua? Minusta tuntuu, että “Spartak” on asetettava kuivaan juomaan, jotta voit valita kaikki “tsatskit” ja tehdä siitä jalkapallon. Tänään vain Pesyakov, Glushakov ja Jurado pelaavat, Kosta on jonnekin, ja se on kaikki … Katsoin, miten Jakovlev tuli ulos kentällä ottelussa Amkarin kanssa, ainakin pelaava kaveri, ja Peev osoitti, mitä se pelaa. Ja kuinka vanha on venäläinen ja kuinka paljon on bulgarialainen? Vastaus ehdottaa itseään.

“Spartacus” on sinä? Mutta ei, kaikki on kunnossa!
Ajoin etsimään nimeä “Spartak” ja ensimmäinen otsikko: “Spartak” kärsi tavanomaisesta katastrofistaan ​​Euroopan kilpailussa. Sitten seuraa: “Spartak” uskoo, että Euroopan Cupista lähteminen on mestaruuden resepti? (muistutti siitä, miten CSKA menetti viime kaudella ruotsalaisille). Häpeä teitä, eikö? Voi palata Ramantsevaan?

Luulen, että jonkun muistot juoksivat Robsonin, Tikhonovin, Alenichevin, Juranin … kautta. On paljon muutettavaa, alkaen valmentajasta ja valintatyöhön.