Joukkuepelissä mitä vahvemmille seuroille tapahtui

Joukkuepelissä mitä vahvemmille seuroille tapahtui, tapahtui Spartakille: vastustajan ylivoimaisen edun edessä pelaajat menettivät seurauksensa yksittäisistä toimista ja pelistä johtajien kautta. Mutta johtajat eivät voineet vetää, vaikka yrittivätkin. Harmonisen joukkuevuorovaikutuksen sijasta punaiset ja valkoiset tarjosivat hienostuneelle kilpailijalle yhden toiminnan puhkeamisen, mikä odotetusti ei johtanut menestykseen.

Spartak varhaisessa vaiheessa mestareissa
Tällainen iloinen tulos punaisen ja valkoisen faneille. Eikä se ole edes kymmenen pistettä jäljessä ensimmäisestä sijasta (todennäköisesti neljän sijaan pari tuntia sitten). Asia on niiden ominaisuuksien puute, joita samalla “Rostovilla” on: kyky pelata peliäsi viranomaisista huolimatta, pilvistä, huonosta tuulesta, luokkaeroista ja niin edelleen.

Punaisen ja valkoisen avioliitto on ilmiömäinen joukkue, jolla on kunnianhimoa Premier League-ottelussa. Melgarejon vaihde Tarkkuus ei saavuttanut edes 43%. Popov vain 64% siirroista antoi tarkalleen joukkuetovereille. Tämä on mielestäni kaksi kolmesta hyökkäävästä keskikenttäpelasta Spartakin alussa. Tällaisella avioliitolla ei ole yllättävää, että The Luis juoksi koko pelin tyhjäkäynnillä. Kaveri on jopa hieman pahoillani: hän on edelleen riippuvainen eteenpäin ja pystyy osoittamaan parhaat ominaisuudet vain laadukkaalla leikillä.

Muuten nimellisvieraiden aloittama keskeytyminen ottelun loppua kohti ei ole vain seuraus CSKA: n vetäytymisestä puolustukseen. Kiitos toivon lahjasta ja mahdollisuudesta pelastaa kasvot Spartak-fanien tulisi puhua Alexander Zotoville, joka korvasi Popovin. Zotov ei ilmestynyt niin loistavasti ja hyökkäystoiminnassa oli jopa turhaa, mutta hänen kanssaan Spartakin keskiviivan peli tuli tasaisemmaksi. Pallon säilyttämiseksi hän antoi melkein kaikki passistaan ​​tarkalleen joukkuetoverilleen. Lisäksi vaarallisin ansaittu vapaapotku, joka päättyy Promesin lakkoon Tkachevin kädessä …