Juventus: kaksi kirjoitusta, kolmas mielessä

Luka on todellinen nero, joka ansaitsi arvokkaan yksilöllisen suunnitelman palkinnon esimerkkien suurten Mundial- ja luokkatoimien jälkeen, mutta hänen lähdönsä saattoi riistää Real Madridin mielestä ja ajatuksista, joita joukkue joskus puuttui jopa Ronaldo.
Kiko Casilla valmistautuu siirtymään Leedsiin, mutta kolmannen maalintekijän asema tällaisessa kuuluisassa klubissa ei ole koskaan ollut tärkeä. Vaikka espanjalaiset lähtee, voit aina kutsua jonkun kokeneen ja olematta tekemisissä pelikäytännöstä – esimerkiksi Manninger muutti Liverpooliin tällaisissa olosuhteissa. Lisäksi voit peruuttaa vuokrasopimuksen “Leganes” lupaavasta Ukrainan Andrei Luninista. Karim Benzema on ollut kiinnostunut kesästä Italiassa, mutta algerialainen ranskalainen on loukkaantunut sormellaan eikä voi siirtyä edes suurella toiveella.

Serie A: ta pidetään perinteisesti paljon tylsempänä ja hitaammin kuin Englanti Premier League, Espanjan La Liga ja Saksan Bundesliga. Siitä huolimatta on italialaisen divisioonan mukaan erityinen viehätys, joka lähettää meidät Maldinin ja Baresin päiviin. Jotkut pelaajat eivät valitettavasti tule klubiensa legendeiksi – ne alkavat ilmeisesti ensi kuussa Italian ulkopuolella. Muista, että Italiassa sijaitseva siirtoikkuna on suljettu samoin kuin muissa Euroopan maissa 31. tammikuuta.

Juventus: kaksi kirjoitusta, kolmas mielessä

Huippumestaruuskilpailut ovat harvinaisia ​​vieraita, mutta Grigoris Kastanos allekirjoitti sopimuksen ei pelkästään hyvän joukkueen, vaan isovanhempien kanssa. Kyproksen maajoukkueen pelaajaa sitovat sopimusvelvoitteet “Vanhan naisen” kanssa, mutta kuumien Kyproksen ja Juventuksen romantiikka saatetaan pian päätökseen, selkeästi ja ilman aloitusta. Ainutlaatuinen pelaaja – kuka muu oli Kyproksen edustajilta, ja hänellä oli mahdollisuus istua Cristiano Ronaldon kanssa penkillä ja keskustella jalkapallo-legendan kanssa?
Kastanos pelaa enimmäkseen varmuuskopion Juventus-joukkueelle ja haluaa siirtyä lainan toiselle klubille. He ovat kiinnostuneita Italian toissijaisista seuroista, mutta Grigoris olisi täydellinen pelijoukkueiden osalta Espanjan joukkueille.