Juventus voitti kolmannen kerran, AC Milan aloitti 16-vuotiaan maalivahdin

AS Roma lähetti laskeutua Fiorentina johtoon Salah, jonka joukkue Roomassa isännöi joukkueen Chelsea. Vuonna 34. minuutti lisäksi Gervinho juoksi palloa puolet pelaajista, ei epäröinyt lopulta ja nousi 2: 0 vieraille.

Vuoden jälkipuoliskolla voisi varmasti vakuuttaa koko Rooman kolmen pisteen voitto Pjaničův yritys mutta potkittiin maaliviivan Rodríguez. Lopuksi lisääntynyt kotimainen paine ja AS lisäksi pelattu kymmenen Babacar mutta vain oikolukea.

Juventus vastaan ​​Bergamo meni johtoon puolen tunnin pelin, kun Dybala voittaneet maalivahti Sportiella ammuttiin takaapäin kalkkia.

Argentiinan hyökkääjä oli myös toinen tavoite. Vuonna 49.avustettu minuutin Mandžukić, joka juhli hänen ensimmäinen liigan Tref Juventus kesällä, siirtyi Atletico Madrid.

Koti oli mahdollisuus lopussa kasvattaa joukkueensa johtoa entisestään. Ensimmäinen oli 73 minuuttia karkottaa tulppa vieraita Tolo, kuusi minuuttia myöhemmin kaivettiin Pogba rangaistuspotkunsa, mutta yritys meni Sportiello. Silti Juventus voitti hänen kilpailijansa yhdennentoista kerran peräkkäin.

Hän voitti myös AC Milan, jo 30. minuutti vastaan ​​Sassuolo mainiolla rangaistus. Maalivahti Neuvosto loukkasi Milanon hyökkääjää Baccu ja karsittiin. Tulokkaiden Pegol vastusti seuraamuksia, mutta yritys faulovaného Kolumbian hävitettyä, vaikka kiinni kädellä.

53 minuuttia, verrattuna vapaapotku Berardi, vastustavaa AC viihtyvät – sillä Sassuolo hän teki kaudella 2013 / 14 kahdeksan maalia.Silti kotiin iloiten kolmen pisteen voitto, kun lopulta kulman, mutta päätti Bonaventurová vuorotellen Adriano.

ilta kilpailluilla ottelussa hän teki vain 16-vuotias Donnarumma, joka meni joukkueen kesällä kesällä koulutusta. Samalla ikävuonna AC Milna aloitti legendaarisen Paolo Maldiniin.

Inter Milan on sidottu Palermoon 1: 1. Johtava maalintekijä ehti nähdä 60. minuutti, kun Perisic “siivottu” tyhjään maaliin syötön Biabianyho.

Koti mutta tasaantui kuusi minuuttia ansiosta Gilardino, ja tulos ansiosta poissulkien Milanon tulpan Murillo säilytetään.

Bologna on turvautunut 2-1 voittoon Carpi viime hetkellä.Clash of the tulokkaiden hyväksi Bolognan rikkoi kolmannella minuuttiasetus Masina, varmisti joukkueen toinen voitto vuodessa ja siirtyminen viimeisten osiotaulun, mikä on laskenut vastustaja.