Kaksi päivää sitten halusin kirjoittaa Spartak-Moskovasta

“Roma”: ssä Totti oli sellainen, ja tässä hän ottaa tämän roolin, mutta siirron summa on sitova. Mitä tulee kentän asemaan, Andre Villas-Boas vapauttaa todennäköisesti Argentiinan keskikentän oikealla puolella, siirtymällä keskustaan. Slats tekee niin Robbenin, joten puolustajien täytyy katsoa häntä. On selvää, että Balen korvaaminen on epätodennäköistä, mutta Lamelalla on kaikki edellytykset sille.

Tuleeko Lamela uudeksi johtajaksi? Vaikka Wenger ja yritys haistavat, Tottenham on toiminut hyvin siirtomarkkinoilla. Todennäköisesti Christian Eriksen osallistuu myös “kannustimiin”, jotka kompensoivat täysin Baleen lähtöä. Kaikki linjat ovat hyvin varustettuja, kokoonpano on tasapainoinen, ja joukkue väittää olevansa korkea mestaruuskilpailussa. Ja sellainen jalkapalloilija kuin Eric Lamela vain edistää tätä.

Kaksi päivää sitten halusin kirjoittaa Spartak-Moskovasta, mutta kuinka sydämeni hajui, että minun tarvitsi taukoa, ja tässä se oli, lähtö Euroopan liigasta! Ollakseni rehellinen, vain kiehuminen, ja “puna-valkoinen” tuntui niin epämiellyttävältä. Sanon tämän “kansanjoukkueen fani”. Vaikka minulla on, se on jo kauan lakannut olemasta suosittu. Ottelun jälkeen Amkar – 1: 2: lla oli hyvä kuulla hälytys, ja sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt Europa – liigasta, se on jo “varhain” aaltoamaan miekkaa. Yleensä kun joukkue häviää, valmentajat sanovat, että vika on heillä, mutta kaikella kunnioituksella Valery Karpinille, milloin viimeksi hän myönsi, että hän oli kadottanut?

“… Rival halusi voittaa enemmän kuin me. Jalkapalloilijat “Amkar” juoksivat ja kävelimme jalka, ymmärrämme, – sanoi Karpin ottelun jälkeen “Amkar” – “Spartak” – 2: 1 … ″ –
″ … Haluan anteeksi faneille. Yritämme keskittyä mestaruuteen, – sanoi Karpin “St. Gallenin” tappion jälkeen – 2: 4 … ″ –

Yhdessä ottelussa Valery Georgievich ei sanonut olevansa syyllinen, ja sitten hänen valmistelemansa joukkue oli syyllinen. Huomaan sanan, TEAM oli luontainen Spartakille kauden alussa, kun kaikki sanoivat, että “punainen ja valkoinen” näyttävät parhaan jalkapallonsa viime aikoina, ja mitä sitten?