Kolmanneksi Roman Eremenko on vain 31-vuotias

On selvää, että kaikki tiet johtavat Roman Eremenkoon Spartak Massimo Carreraan.

Ensinnäkin helmikuusta lähtien Romanin nuorempi veli Sergei Eremenko on listattu Moskovan klubin järjestelmään, joka on vuokrattu Jurmala Spartakilta. Väitettiin, että Carrera oli henkilökohtaisesti kiinnostunut 18-vuotiaan miehen siirtämisestä.

Epäilyttävää huomiota.

Tunnettu jalkapalloilija, Alexander Maniakov, totesi Bobsoccerin haastattelussa heti: “Mielestäni tämä on puhelu Eremenko-veljien keskellä. Lisäksi agentti Romana – Marco Trabucchi, joka on hyvin lähellä nykypäivän Spartakia.

Kyllä, toiseksi Trabukki. Ei ole mikään salaisuus, että Marco on ystäviä Massimon kanssa ja on yksi aktiivisimmista toimittajista punaisella ja valkoisella klubilla. Lisäksi Italian edustaja hallinnoi edelleen Roman Eremenkon asioita. Toisena päivänä Trabukki kuvasi, että hänen asiakkaansa siirtyy Spartakiin.

Kolmanneksi Roman Eremenko on vain 31-vuotias. Eshchenko ja Samedov, 32-vuotiaana, liittyivät Spartakiin. Onko heillä kysyttävää? Jos kokeneet pelaajat ovat tyytyväisiä päävalmentajaan ja täyttävät kaikki pelivaatimukset, kukaan ei katso heidän passeihinsa.

Hän vetää CSKA: ta, mutta hän pystyi lisäämään Spartak Photo: R-Sportia, Sportboxia

Neljänneksi, Roman on vain loistava keskikenttäpelaaja, joka voi rikastuttaa mihin tahansa joukkoon Premier League. Eremenkolla ei ole juuri mitään heikkouksia: kestävä – paine ei ole hämmentynyt, omistaa alkuperäisen tekniikan, selkeän läpiviennin ja asetetun potin. Premier-liigan standardien mukaan – täsmälleen paikallisten palloilijoiden keskitason yläpuolella.

Ja lähtevä kahden vuoden kielletty luova tiimi Eremenko ensi kaudella tuskin luopuu väliaikaisesta varantotilasta voidakseen kuntoutua vahvan valmentajan johdolla, palata Mestarien liigaan ja työskennellä ystävällisessä yhtiössä fanien fanien joukossa.

Todennäköisesti Massimo Carrera ei menetä sellaista pelaajaa, joka on hyvin kyllästynyt jalkapalloon.

Mitä mieltä olette Roman Eremenkon mahdollisesta saapumisesta Spartakiin? Jaa kommentteja.