Kolmas ehdokas maailmankaikkeuden grandeenin kanssa

Viime kesänä oli huhuja, että Manchester City oli innokas kutsumaan Silessen lainaa, mutta ei kasvanut yhdessä. Nyt hollantilainen voi palata Amsterdamin Ajaxin leiriin. Silessenin lisäksi Denis Suarez on vaarassa lähteä Barcelonasta. Uruguayn maajoukkueen kuuluisan venäläisen nimen ja nimimerkkijonon Espanjan vastapuolen omistaja oli Arsenalin, jonka päävalmentaja on Suarezin kansalainen, kiinnostuksen alaan, mutta toistaiseksi osapuolet eivät ole kaukana kompromissiin. Pelikäytäntöjen puute kannustaa Suarezia harkitsemaan kolmansien osapuolten vaihtoehtoja, jotta hän ei pysäyttäisi omaa kehitystään.

Kolmas ehdokas maailmankaikkeuden grandeenin kanssa voi olla puolustaja Thomas Vermaelen, joka tuo enemmän arvoa sairaalaan keskustelukumppanina muulle loukkaantuneelle kuin kentälle. Tämä on tietenkin vitsi, mutta siinä on jonkin verran totuutta – entinen “gunner” osallistui neljän vuoden aikana vain kahdenkymmenenkahdeksan Barça-peliin ja vietti lopun aikaa sohvalla. Romanien fanit, joissa Vermaelen yritti pettää turhaa puolustuskilpailua, ovat edelleen Belgian virheitä silmiensä edessä yhdessä Argentiinan puolustajan Federico Fazion kanssa. Jos entinen pelaaja “spurs” onnistui muuttamaan omakseen “ikuisessa kaupungissa”, niin Vermaelen saatettiin nopeasti Kataloniaan lentäen.

“Blaugranas” -balastista kerrotun tarinan päätyttyä on mahdotonta unohtaa Malcolmia, jonka siirtoa pidetään edelleen puuttuvan loogisena perustana. Ei ole täysin selvää, mitä ylin joukkue johti, lähettämällä Bordeauxiin neljäkymmentäyksi miljoonaa eurooppalaista valuuttaa, mutta Malcolm Valverden turhuus kasvaa joka päivä, ja nyt lehdistö kuiskaa, että brasilialainen menee Lazioon. Rooma on hyvä vaihtoehto jatkaa eurooppalaista uraa, mutta silti sinun ei pitäisi osallistua ystävienne kanssa – viimeistä sanaa ei sanottu Malcolmin ja Barcelonan välisissä suhteissa, ja tarvitset vain vähän aikaa.