Manchester United osti Eron One-Bissacun Crystal Palacesta

Viime vuosina olemme nähneet monia korkean profiilin siirtoja, mukaan lukien monet ennätykselliset siirrot. Puhutaanpa heistä, jotka rikkoivat ennätyksiä asemassaan.

11. Kepa Arrisabalaga – Chelsea

Kun Thibaut Courtois lähti Real Madridiin, Chelsea tarvitsi uuden tähti maalivahdin – ja Blues valitsi nopeasti Athletic-pelaajan Kepu Arrisabalagan, joka maksoi heille 80 miljoonaa euroa. Oli mahdollista saada paitsi lahjakas esiintyjä, myös rikkoa äskettäinen Liverpool-levy.

10. Aaron One Bissack – Manchester United

Manchester United osti Eron One-Bissacun Crystal Palacesta 50 miljoonalla Englannin punnalla, ja suhteellisen vähän tunnetulta puolustajalta englantilaisesta tuli maailman kallein oikeanpuoleinen.

21-vuotias pelaaja allekirjoitti sopimuksen viideksi vuodeksi ja sitä voidaan jatkaa yhdellä vuodella. Hän oli toinen Red Devils -siirto Daniel Jamesin jälkeen, mutta ei ainoa Manchester Unitedin ennätys.

9. Harry Maguire – Manchester United

Harry Maguire on maailman kallein pelinrakentaja. Hänelle United laski vähintään 88 miljoonaa euroa.

“Punaiset paholaiset” kiinnostivat englantia koko vuoden ajan, ja toistaiseksi hänen muotonsa ei ole tyydyttävä.

8. Matteis de Ligt – Juventus

Maailman kalleimpien jalkapalloilijoiden joukkue

”Vanha Signora” voitti A-sarjan lisäksi myös kiihkeässä kilpailussa maailman halutuimmalle nuorelle puolustajalle. Matteis de Ligth maksoi Torinossa 85,5 miljoonaa euroa.

Ajaxin entisellä tähdellä on kaikki huippuklubin pelaajan ominaisuudet, ja nyt Juvassa kukaan ei epäile, että hän korvaa Giorgio Chiellinin, joka ei ole enää nuori.

7. Benjamin Mendy – Manchester City

Vuonna 2017 Manchester City ilmoitti allekirjoittavansa Benjamin Mendi 57,50 miljoonalla eurolla. Siitä hetkestä lähtien hän on edelleen maailman kallein vasemmistolainen. Totta, hän ei pelaa niin usein – jatkuvat loukkaantumiset muuttivat Mendyn ukrainalaisen Zinchenkon seuraajaksi, joka on nyt Guardiolan ensimmäinen vaihtoehto vasemmanpuoleisena.