Nikola Kalinic ilmestyy pitkään unelmiin Milanon faneille

Madridin klubin jalkapalloseuran valmistuneen Ghanan ”patjan” keskikentän Thomas Teye toimii melko hyvin tällä kaudella, mutta ei voida sanoa, että hän palasi viime kauden pelisääntöihin, kun Ghanan kirjaimellisesti repäisi ja heitti Espanjan klubin pelit. Kuka voisi olla hyvä puolustava keskikenttäpelaaja? Teye, joka on saanut paljon roolia tämän roolin edustajille, on matkalla Englantiin Premier-liigassa huolimatta innovatiivisesta lähestymistavasta pelin tyyliin, laatuhävittäjät ovat aina olleet välttämättömiä.

Nikola Kalinic ilmestyy pitkään unelmiin Milanon faneille. Kroatialainen, joka kieltäytyi korvaamasta häntä maailmancupin ottelussa ja lähetti nopeasti kotiin Dalićin päätöksellä, ei voi tehdä mitään Atleticossa. Kyllä, hän toimi melko hyvin Blackburnin ja Dnipron T-paitoissa, mutta hänen nykyinen taso jäätyi jonnekin Englannin ja Ukrainan seurojen välillä, joten hänen oleskelunsa patjaleirillä voi päättyä fiaskoon. Menestyksen saavuttamiseksi Kalinichin varmuuskopiointi on äärimmäisen ongelmallista – Tottenhamissa syntyy tilanne, joka kestää puolitoista vuotta, jolloin Llorente ei korvaa Harry Kaneä.

Todennäköisyys, että molemmat ryntäävät nopeasti kahdeksankymmentä prosenttia, mutta jos Teyen jäähyväiset motiivit Madridissa ovat pelin minuuttien lukumäärä, niin Kalinich, josta Rossoneri-fanit vitsailivat (“on vaikeaa pelata kymmenen pelaajan kanssa”, jokainen ottelu), sinun täytyy ajaa johto pois.

Real Madrid: Modric pakkaa laukut?

Nähdään pian. Kuka varmasti lähtee La Ligasta

Uskotko, että “kuninkaallisen klubin” johto vapauttaa Golden Ballin omistajan talvella? Epäilyt Luka Modrican lähdöstä ovat olleet jo jonkin aikaa, mutta toistaiseksi se ei ollut vakavampaa kuin tabloidihuhut. Viime aikoina “Inter”: n kiinnostus entisen maestron “Tottenham” palveluihin tunnisti useita kuuluisia italialaisia ​​sanomalehtiä ja julkaisuja. Inter ei varmasti saa Lukaa alennettuun hintaan, vaikka Modricin kieltäytyminen pidentämästä sopimusvelvoitteita, mutta Real tekee valtavan virheen, jos hän luopuu ja lopettaa neuvottelut Kroatian keskikenttäpelaajan kanssa oleskelunsa laajentamisesta klubiin.