Olomouc – Ml. Boleslav 0: 4, sakset, kantapää, Komličenko loisti hatutempunsa

Komličenkan ensimmäinen hitti oli show. Hän ripusti itsensä ilmaan ja saksipallolla voitti maalivahdin Buchtin. Hän teki toisen maalin kantapäällä, ja teki toisen kauden hattu-tempun viimeisteltyään älykkäästi Přikryla-joukkueelta. Jana Adámková on toinen nainen Dagmar Damková jälkeen, joka pääsi pillillä Tšekin korkeimpaan kilpailuun. Hän voi pelata ottelua. Tunnistamaton tavoitteemme ei ole hänen kustannuksellaan, se oli enemmän avustajan virheestä ”, kiitti Boleslav-valmentaja Jozef Weber.Minuuttia myöhemmin erotuomari Adámková määräsi rangaistuksen kotijoukkueelle. Plšek ei kuitenkaan yrittänyt vaadittua tarkkuutta tai voimaa, ja Šeda osui jälleen kerran täydellisesti. Komličenka Boleslavský Džafič pelasi hienon tilaisuuden, mutta hän torjui myös laukauksen. Komličenko-kilpailun paras ampuja näytti kaikille jalkapallo-katsojille. Kun se oli keskittynyt kalkkiin ja käsitellyt pallon pään, leikattiin kauniit sakset, minkä jälkeen pallo purjehti avuttoman Buchtin takaa.

Olomouc siirtyi sitten kahden tavoitteen järjestelmään.Kuumuus ja yhdistelmä olivat kuitenkin epätarkkoja eikä hanaksilla päässyt suuriin mahdollisuuksiin. Yksi harvoista poikkeuksista oli Plškan mahdollisuus 72. minuutilla, jonka Šeda osui jälleen. Mladá Boleslav luottaa pääasiassa taukotilanteisiin. Yksi heistä pelasti Buchtin viime hetkellä hyvillä juoksemisilla.

Vieraat saivat kolmannen maalinsa 81. minuutilla, kun Matějovský löysi Komličenkan suorasta potkusta, joka lisäsi toisen maalin tässä ottelussa. Sama pelaaja lisäsi kolmannen osumansa heti, kun hän ei ollut antanut Buchtille mahdollisuutta yhdistyessään Přikrylin kanssa.

“Olemme tehneet muutaman maalin viimeisissä otteluissa, joten olemme saaneet pisteitä. Tällä kertaa puolustuksemme oli heikko ja vastustajamme rangaisti virheitä.Se, kuinka paljon tilaa Komlenko sai kalkkiin, on yksinkertaisesti virhe. Valmistaudumme siihen, emmekä pysty poistamaan sitä ”, Sigma-valmentaja Václav Jílek sanoi.