Todistaja potki Slováckon aluetta, tykinmies Komličenko raivosi ja Adámková vihelsi

Mielenkiintoista, että kotijoukkueet eivät menestyneet hyvin. He antoivat vain seitsemän maalia, kun taas vieraat ampuivat täsmälleen kolmetoista kertaa.

Boleslav-ihmiset menivät Olomouciin tietäen, etteivät he olleet pitkään saaneet maalin Sigmaa vastaan. Kolme viimeistä kaksintaistelua ovat hävinneet, viimeisen kerran kotona 0: 4. Tällä kertaa se oli täysin erilainen tarina. Tarkemmin sanottuna päinvastoin.

Keski-boheemit asettivat neljä tavoitetta eivätkä keränneet itseään. Vaikuttavinta oli venäläinen puolustaja Nikolai Komličenko, joka teki hattutemppun ja hallitsi pöytään viidellätoista osumalla.Jana Adámková on ensimmäinen päätuomari korkeimmissa kilpailuissa sen jälkeen, kun Dagmar Damková päättyi vuonna 2011.

“Olen onnellinen siitä, että saan sen yli. En sano, että olisimme onnistuneita, aina on jotain löydettävää, mutta maailmanlaajuisesti mielestäni olemme kaikki menneet hyvin ja voimme olla onnellinen ”, Adámková kertoi ottelun jälkeen. . Sama pätee Sparta Stanciaan, joka pudotti rangaistuspotkun ottelussa Jablonecia vastaan, joka lopulta päättyi puolustamattomaan tasapeliin. Sparta pelasi erikoisissa replicapeiteissä klubin 125. vuosipäivää varten, mutta esiintyminen ei ollut fanien mielestä, siellä oli jopa pilli.

“Emme pelanneet haluamallasi tavalla. En tiedä mikä se voi olla. Emme vain pelanneet hyvin.Ensimmäisellä puoliskolla loimme siellä jotain, mutta toisella puoliskolla olimme hampaaton. Emme luoneet mitään hitaasti ”, myönsi spartalainen Martin Frýdek. More info.

Jo lauantaina Slavia esitteli itsensä, joka oli melkein tyhjä kansallisen tauon aikana. Praguers meni johtajuuteen Soucek: n väliintulon jälkeen. Hänen sääntöjenmukaisuuden piti puhdistaa videotuomari. Sitten hän teki oman maalin. mutta pallo vaihtoi tilalle Stoch.

Minuutin jälkeen nuoren Wiesnerin keskipisteestä, joka liittyi ensimmäistä kertaa Spartaan peruskokoonpanossa, johti Pulkrab maaliosaan. ja sen jälkeen: Rankkarialueella Pulkrab potki nurmikon takaapäin ja Stancian rangaistuspotkun.

Kirkkaan oranssin paidan maalivahti oli selvästi Jablonec -pelaaja. Huolimatta Spartan tekemästä Betclic virheestä suorasta potkusta ensimmäisen puoliajan lopulla, hän juoksi rangaistusalueelta pallo hanskoissaan.

“Aivan kuten Slavia, hän sai rangaistuksen ja piti meidät takaisin tärkeässä ottelussa.Hän osoitti olevansa keskimääräistä korkeampi liigan maalivahti. Mutta inhoan ihmisten keräämistä. Voitimme tuloksen täällä kollektiivisella esityksellä, kaikkien pelaajien hyvällä pääsyllä ”, kiitti vierasvalmentaja Petr Rada. Vain koskemattomia vihjeitä ja lyöntejä Považancesta Trávníkin kanssa kaukaa, ennen loppua oli otsikko kulmapotkun jälkeen, jonka Nita sai kiinni, ja Chramostyn 22bet laukauksen asetetusta ajasta.

Stadioni, jossa tuolloin saapui yli 11 000 fania, oli pilli.

Ihmiset vaivauttivat kuinka Sparta-esitys heikentyi kuluneiden minuuttien kanssa.Varmasti hän potkaisee myös rangaistuksen, jonka romanialainen keskikenttäpelaaja Stanciu räjähti ennen loppua.

“Kanga voi antaa joukkueelle laadun pelin lisäksi pelin rakentamisessa, mutta myös pallon pitämisessä. Tämä ei ole tekosyy, se on tosiasia “, lisäsi valmentaja Ščasný.

Sparta sidottu toista kertaa peräkkäin ja menettää yhdeksän pistettä johtavaan Slaviaan liigataulukon kolmannelta sijalta.