Tuomari on juuri menettänyt äitinsä

Virgil VAN DAKE

Marraskuussa Virgil van Dyck tasoitti Hollannin ja Saksan pelin pistemäärän, jonka ansiosta hänen tiiminsä meni kansojen liiton loppuvaiheeseen. Mutta Virgil ei halunnut juhlia voittoa, mutta meni tuomarille Ovidiu Khatseganille, joka oli selvästi huolissaan lopullisen pillien jälkeen.

”Tuomari on juuri menettänyt äitinsä. Hän ei voinut pitää kyyneleitä. Pyysin häntä löytämään voimansa itsessään ja totesivat, että hän teki hyvää työtä. Pieni, mutta ehkä hän tunsi hieman helpommin. ”

Pure Class From Convocation Convocation Reedree Ovidiu Hategan Saksan ja Alankomaiden ottelun jälkeen P

“Tuo mies hajosi, hän menetti äitinsä”, Van Dijk sanoi.

Gareth Sautegate

Gareth Southgate tietää täydellisesti, millaista ei ole saada keskeistä rangaistusta. Joten kun Uribe Kolumbiasta jäi, Englannin valmentaja ryntäsi välittömästi hänelle tuella.

Ei hay momento más duro que el de la derrota. Kieliopiskeluparatiisit Dius por tus Bendiciones tus tiempos son perfos y sabes para que nos tienes.

Andrew ROBERTSON

Maaliskuussa Andrew Robertson huomasi, että Alfie Radfordin seitsemänvuotias fani lahjoitti kaikki taskukassansa päivittäistavarapankille matkalla Liverpoolin ja Porto-liigan kokoukseen.

Puolustaja päätti kirjoittaa kirjeen fanille ja lähetti hänelle allekirjoitetun Roberto Firminon T-paidan. Siinä luki: ”Olkaamme rehellisiä, Alfie – kukaan ei halua t-paita vasemmalle”. “Saanen sanoa, että on hienoa, että näytätte kaikille muille esimerkin siitä, että välitätte niitä, joille tämä on todella tärkeää”, Robertson kirjoitti Alfien eleestä.