Voimakas ja toimitettu isku on Marcon toinen arvokas ominaisuus

Joten lopulta osoittautui – lahjakas ja hyvin koulutettu – Marco Grujic debytoi Punaisten Tähtien aikuisjoukkueessa 17-vuotiaana. Pelattuaan “tähdellä” kymmenellä ottelulla, nuori keskikenttäpelaaja lainasi ”Kolubaralle” – klubille ensimmäisestä liigasta. Toinen serbialue on liian kova maailma 18-vuotiaille nuorille; nuorten maailma, jolla on keskimääräiset näkymät ja veloitettu veteraanien tileiltä, ​​se ei jätä mahdollisuutta heikolle luonteelle. Gruyich läpäisi tämän lämmön kunniallisesti, teki 2 maalia 5 ottelussa ja näytti riittävän viileältä palatakseen Belgradiin.

vahvuuksia
19-vuotiaan keskikenttäpelaajan ominaisuudet tekevät hänestä erinomaisen valinnan kentän keskusosaan. Gruyichilla on luonnollisesti erinomainen fysiikka, johon hän vielä lisää. Nuori mies pelaa jo hyvissä joukkoissa ja pystyy kilpailemaan tasavertaisin ehdoin Serbian superliigaan kuuluvien pelaajien kanssa. Korkea kasvu (yli 190 senttimetriä) antaa hänelle kiinni palloista, voittaa hevostaistelun ja tekee hänestä vaarallisen rangaistusalueella standardien piirtämisessä.

Voimakas ja toimitettu isku on Marcon toinen arvokas ominaisuus. Gruyich tekee suurimman osan maalistaan ​​kaukaa, rangaistusalueen ulkopuolelta. Annettu isku on yksi Marcon tärkeimmistä hyökkäämisominaisuuksista ja muuttaa hänet erittäin lupaavaksi laatikkoon.

Visio kentästä. Gruyich näkee kentän täydellisesti ja osaa löytää kumppanin hyökkäyslinjasta läpäisevällä lähetyksellä tai pitkällä diagonaalilla. Nykyisessä Super League -arvonnassa hän on jo jakanut 8 apua. 5 + 8 21 ottelussa on erittäin hyvä tilasto 19-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle. Kenttänäkymää täydennetään palloilla työskentelytekniikalla – Gruyich voi lyödä vastustajansa yksi vastaan ​​ja luoda numeerisen edun hyökkäyksessä pelkästään kaatumisen ja jalkapallo-tiedustelun vuoksi.