Meidän on parannettava hyökkäystä, tsekkiläisen lentopallon valmentaja on komentava valmistautumaan Euroopan mestaruuskisaan

Laajempi nimitys puuttuu universaalisesta sarjasta muutettu Jan Štokr. Kilpailu alkaa kuitenkin samana päivänä kuin Euroopan mestaruuskilpailu ja tšekkiläinen tähti ei vapauta sitä. “Honza kaipaa meitä paljon, mutta meillä ei ollut muuta ratkaisua. Ei työnnä, olemme klubilla että hän olisi vapautettava, koska oli selvää, että hän olisi kytkentäosia epäonnistunut “, sanoi Smejkal.

hyökkäykseen virka olisi siten ansaita pisteitä viisi kertaa mestari Ranskan ja David Konecny, joka World Liitto vuoroveden virran kanssa vuorotellen. “David on selkeä johtaja ja peittämään hänen takaisin nuoren Michael Finger”, sanoi valmentaja.

Valmisteilla liittyä kolme tallennuksen Filip Habr, James Janouch Pavel Bartos. Mestaruus tulee kahteen.Tämä on samanlainen kuin tupakoitsijat, joista viisi Kamil Baránek, Adam Bartos, Petr Michalek, Tomas Fila ja Jiri Vasicek, yksi lopullisista ehdokkaista. “Kaikki voi tapahtua valmistelussa ja kaikilla on reilu mahdollisuus lähteä Eurooppaan. Jos ei ole mitään ongelmaa, siellä on neljä estää Aleš Holubec, Jakub Veselý, Jiri Kral, Radek Mach ja kaksi niistä liber Martin Kryštof, Daniel Pfeffer.

Valmistelu ME: lle johtaa maajoukkueeseen Jablonec nad Nisou. Alussa työskentelee kunto ja pelejä, erityisesti hyökkääjien vuorovaikutuksessa tallentimien kanssa. “Hyökkäys on alfou ja nykyisen lentopallon omega, ja meidän on todella parannettava sitä.Teimme asiasta World League, mutta nyt on aika keskittyä siihen, “sanoi Smejkal.

joukkueen ystävyysottelun Slovakian kanssa, Ranska, Kroatia ja jopa elokuussa uhkaava mahdollisuus kaksintaisteluun vahvoja Italia. “Heillä on harjoitusleirillä Trento ja leikkiä heidän kanssaan olisi meille suotavaa ja hyvä, niin ehkä se tulee ulos”, toivoen Smejkal.

Bulgariassa tšekit liikkui lokakuun toisella viikolla ja Sofiassa ryhmä törmää lopulta Alankomaihin, Bulgariaan ja Saksaan.