Hän päätyi jaloilleen ja sanoo: En nähnyt Grosjeania

Kuinka vähän puuttuu, jotta Formula 1: sta tulisi katapultti! Tämän osoitti katsojille onnettomuus kilpailun ensimmäisellä kierroksella Yas Marinan radalla. Kahdeksannessa käännöksessä Renaultin Nik Hülkenbergin ja Haas Romain Grosjeanin pyörät törmäsivät yhteen. Ja niin hankala, että Renault nousi ilmaan hetkessä ja lensi kuin laukaus poistumisvyöhykkeelle, jossa se pysähtyi rengasesteen vieressä. Lattia taivaalle.

Onnettomuus näytti niin dramaattiselta, että se pelotti toista pelaajaa, Romain Grosjeania, joka jatkoi kilpailua hieman vaurioituneella autolla ja voitti lopulta pisteitä. ”Onko hän kunnossa?Hän kysyi heti radiosta, nähden vastustajansa auton lennevän pois. Onneksi Hülkenberg oli täysin hieno ja vastasi toimittajien kysymyksiin kilpailun aikana. ”Se oli erittäin valitettavaa, mutta olen samaa mieltä kilpailun komissaarien kanssa siitä, että se oli kilpailutapahtuma. Kukaan ei ollut syyllinen “, hän sanoi Sky Sportsille.

” Tapasimme Romainin kahdeksannessa käännöksessä – lukitsimme molemmat pyörät, olimme molemmat liian leveitä ja meillä ei ollut autoja hallussa. Hän oli käyrän sisäpuolella niin, että minulla oli hänet sokealla alueella eikä voinut nähdä häntä, joten en edes odottanut häntä. Ja hän osui pyöräeni ”, saksalainen ratsastaja kuvasi. ”Onnettomuus näytti mahtavalta, mutta todellisuudessa se ei ollut mitään karkeaa.Emme ajaneet liian nopeasti, ei ollut suurta vaikutusta. Tältä kannalta ei ole mitään ongelmaa ”, lisäsi kuljettaja. Hän ei päässyt ulos ohjaamon kavennetusta ohjaamosta. Tämä oli erityisen epämiellyttävää, koska hänen auto alkoi palaa perässä. Mutta Niki Laudan päivät, jolloin kukaan ei huomannut kaadettua monopostia, olivat poissa, ja muutamassa sekunnissa Hülkenbergin ympäristössä oli joukko ihmisiä, joista toisilla oli sammuttimet.

Jos halo estää minua, en tiedä, en vain pystynyt kiivetäni itseäni.