Kornfeil oli kuudes Malesiassa, Rossi teki sen vaikeammaksi

MotoGP voisi myös päättää italialaisesta Valentino Rossista aikaisin mutta oli kolmas. Lisäksi monimutkainen taistelu kymmenettä nimikettä urallaan, koska hän oli rangaistu aiheuttaa törmäys Marc Márquez lopullisessa kisassa kauden kahden viikon Valenciassa aloittaa viimeiseksi.

Rossi rikkoi viime vuoden mestari Marquezin varjolla Royal Cubat -kilpailun.

Taistelussa kolmannelle sijalle 14. kierroksella Márquez kaatui. “Menetin paljon aikaa Markin kanssa. Halusin mennä toiseen tapaan hidastaa sitä, valitettavasti se laski.Tunsin se löi minua, “sanoo Rossi.

Joidenkin lausuntojen, kuuluisan italialaisen pakeni törmäyksen halvalla, koska mukaan kuvamateriaalia tuntui Marquez potkittiin. “Minun näkökulmastani on selvää Valentino potkaisi Mark moottoripyörien”, sanoi johtaja Marquez Repsol Honda Livio Suppo.

Kilpailussa Rossi sijoittui kolmanneksi takana voittaja Daniel Pedrosa ja toinen espanjalainen Jorge Lorenzo, jota ennen on Seitsemän seitsemän pisteen päällikkö. Rossi, joka voi voittaa kahdeksannen MotoGP ottelun kirjaa Giacomo Agostini valitti tuomiosta.

Puolella maanmiehensä Marquez nousi ja Rossin tallikaverinsa, mutta kilpailija Lorenzo. “En usko, että se on hyvä päätös, koska hän otti Markuksen lattialle ja Marc on nolla pistettä ja Valentino 16Mielestäni on epäoikeudenmukaista ja luultavasti vain siksi, että hänen nimensä ei syntynyt mitään pisteitä “sanoi Lorenzo.

KORNFEIL i johtoasemalla

KORNFEIL aika GP Moto3 lyijyä, valmis kuudes. “Se oli melko monimutkainen kilpailu. Aloin hyvin, mutta sitten kuljettajat varsin kiihtyvät. Minun oli tehtävä pysyä edessä ryhmä “, sanoi Tšekin ratsastaja että korotus käynnissä MS 13. sijalle.

työnsi läpi silloin vielä toiseksi, mutta ei pidä sitä pitkään. “Olin heti työnnetty takaisin. React už jsem na to pak nedokázal. Että olen hieman pettynyt toisaalta se on hyvä mennä seuraavaan kisaan ensimmäisessä ryhmässä ja ansaita arvokkaita pisteitä “, hän sanoi.

Karel Hanika maaliin.Kentin otsikko jopa pelasti kolmanteen yritykseen, kun hän sijoittui seitsemänneksi. Miguel Oliveira säilytti voiton. Kent saisi viidenneksi. Ennen Oliveira johtaa kuitenkin 24 pistettä ja Valencia oli vain kaksi pistettä, vaikka Portugalin kilpailija voitti.

KORNFEIL hävisi dramaattinen Grand Prix Oliveira vain puoli sekuntia Hanika laski seitsemäs kierros käynnissä olevan kymmenennen tikaspuolien . Moto2-kilpailu päättyi ranskalaisen maailmanmestaruuden voittajan Johann Zackin voittoon.