Sydney Swans nimeää uuden kapteenin McVeighin ja Jackin pysähtymisen jälkeen

Tähtien keskikenttäpelaaja Josh Kennedy kapteeni Sydneyssä seuraavana vuonna Jarrad McVeighin ja Kieren Jackin yllätyspäätöksen jälkeen, kun hän pysähtyy AFL-klubin johdosta.

Kolme kertaa kaikki Australian Kennedy on myös laajentanut sopimusta Joutsenen kanssa vielä kolme vuotta vuoden 2020 kauden loppuun.

Häntä tukevat Dan Hannebery, Luke Parker ja Dane Rampe, jotka on nimetty varapäälliköiksi. Patrick Dangerfield kertoo lisää

Kennedy, 28, on pelannut 183 AFL-peliä ja voittanut ensi-iltansa klubin kanssa vuonna 2012 sekä auttanut tiimiä vuoden 2014 ja 2016 finaaliin.

Hän muutti Sydneyyn vuoden 2010 kauden jälkeen Hawthornin laatimisen jälkeen.

McVeigh on ollut kapteeni vuodesta 2011 lähtien nyt eläkkeellä olleiden klubimerkintöjen Adam Goodesin kanssa, ja Jack liittyi häneen rooli kaksi vuotta myöhemmin.

McVeigh sanoi, että Kennedyn nimitys oli klubin luonnollinen eteneminen.

hän lähti seuraavalle ryhmälle, joka vie jalkapalloseuramme tulevaisuuteen ”, hän sanoi.

” Se tapahtui meille – Craig Bolton astui syrjään minulle ja Adam Goodes teki samoin Kierenille. ”Facebook Twitter Pinterest Harley Bennell on toiminut Fremantle Dockersin puolesta.Valokuva: Paul Kane / Getty Images

Samaan aikaan Fremantlen off-season woes ovat jatkaneet loukkaantuneita keskikenttäpelaajaa Harley Bennellia, joiden auto on takavarikoitu poliisin pysäyttämisen jälkeen. Hän huomasi ajamisensa ilman lisenssiä. p>

Länsi-Australian tiedotusvälineissä ilmoitetaan, että Bennell lopetettiin tavanomaiselle tarkastukselle tiistaina ja ilmoitti, että lisenssi oli keskeytetty 30.11. hänen menettäneensä lisenssinsa, koska hän oli muuttanut osoitettaan äskettäin.

Tapahtuma on vain viimeisin Bennellille, joka lentää tällä viikolla Saksassa hoitoon hänen hankalaasi vasikkaansa-read more.

24-vuotias keskikenttäpelaaja ei ole pelannut tavallista kauden pelin Dockersille, koska Gold Coast on kaupankäynnin kohteena vuoden 2015 kauden lopussa.

Bennellin harja laki tulee vain muutaman päivän kuluttua sen paljastamisesta, että eteenpäin Shane Yarran on henkilökohtaisella lomalla klubilta, kun hän oli veloittanut d) vuonna 2015 tapahtuneen tapahtuman laittomalla haavoittumisella.

Yarran oli myös laskeutunut kuumaan veteen marraskuussa, kun häntä syytettiin yleisestä pahoinpitelystä väitetystä vaaratilanteesta, joka koski perheenjäsentä.

Veteraani-puolustaja Michael Johnson joutuu hermostuneeksi odottamaan, kun poliisi on veloittanut pahoinpitelyä kebab-kaupassa marraskuussa tapahtuneesta outosta tapahtumasta.

Bunbury-koulun opettaja väitti, että Johnson iski hänet pian sen jälkeen Kaikki australialaiset housut hänen nilkkojensa ympärillä.

Johnson ilmestyy tuomioistuimeen 18. tammikuuta – lisää tästä.