Sergio Ramos myöntää, että Espanjan on parannettava maailmancupin todellisuuden tarkistuksen jälkeen

Sergio Ramos kuvaili sitä “todellisuudeksi” ja se oli huolestuttava. “Haluamme olla rehellisiä, ettei piilottaa mitään, kertoa totuus”, Espanjan kapteeni sanoi, “ja meidän on sanottava, että tämä ei ole polku.” Oikeastaan ​​polku on muotoutumassa hyväksi, kahdeksi. loukkaantumisajan tavoitteet, yksi jokaisessa ryhmän B pelissä, eli Espanjan mahdollinen eteneminen finaaliin lukee todennäköisesti jotain Venäjä-Kroatia-Englanti kuin Uruguay-Ranska-Brasilia / Saksa. Mutta Ramos tietää, että ongelma ei ole heidän vastustajansa, se on Espanja itse.Hän myönsi, että vuoden 2010 mestarien on parannettava päästäkseen finaaliin.

Onneksi päästäkseen 16 viimeisimmälle sijalle ensimmäisessä sijassa Espanja on myöntänyt viisi maalia maailmancupissa – kolme Portugalia vastaan ​​ja kaksi Marokkoa vastaan – ja se olisi voinut olla enemmän, jos Iran olisi käyttänyt Sportingbet mahdollisuuksiaan toiseen otteluun Kazanissa. Heikkoudessaan Espanja näyttää hyvin erilaiselta joukkueelta, joka kävi läpi Euro 2008, 2010 World Cup ja Euro 2012 karsintakierrokset suosimatta. “Olen sanonut pelaajille, että kahdessa pelissä viisi tavoitetta ei ole oikea tapa: tässä pelissä teimme kaikki hyvät asiat ja myös pahat asiat”, kertoi valmentaja Fernando Hierro.David esittelee… vihamielisyyttä, kulttuuria ja Pohjoismainen noir maailmancupissa Lue lisää

Se oli heidän oman viestinsä.Iago Aspasin loistava taustakehys, jonka lopulta VAR myönsi melkein kolme minuuttia sen jälkeen, kun linjan miehen lippu oli nostettu, varmisti Espanjan myöhäisen taajuuskorjaimen, joka nosti heidät ensimmäiselle sijalle ja sijoitti heidät teoreettisesti helpompaan puoleen tasapeliä. “Olisimme kaikki allekirjoittaneet tämän, käydyn läpi ensin, mutta on totta, että on hyviä ja huonoja pelejä”, Aspas sanoi. ”Olisimme mielellämme käyneet läpi, vaikka emme ehkä olleetkaan tämän epävarmuuden Sportingbet suhteen. Mutta olemme läpi. Nyt se on elämä ja kuolema-pelit, ja siellä meidän on näytettävä hieno joukkue, joka me todella olemme. ”

Ongelmana on, että Espanja ei ole näyttänyt hyvältä joukkueelta, ei todellakaan puolustavalta.Jos Andrés Iniesta ja Isco loistivat toisessa päässä, toisessa puolella he näyttivät haavoittuvia, avattiin helposti ja kärsivät silmiinpistävästä varmuuden puutteesta. “Meidän on parannettava”, Thiago Alcántara sanoi. ”Tiedämme, että viisi tavoitetta on paljon, liian paljon, ja meidän on muutettava sitä. Teimme joitain asioita hyvin, mutta on yksityiskohtia, jotka menimme väärin ja meidän on lopetettava se. ”Sergio Ramos

Ramos lisäsi:” Meidän on voitettava ja annettava myös erilainen tili itsestämme, mutta voittaminen on tärkein asia. Parannettavia asioita on paljon; se ei ollut ollenkaan hyvä peli. Meidän on korjattava asiat. Voit sallia ne virheet ryhmävaiheessa, kun ehkä sinulla on virhemarginaalia, mutta meidän on selvitettävä se. Nyt kaikki yksityiskohdat voivat nähdä sinut kaapattuina, joten meidän on oltava erittäin varovaisia.Kun annat maalia, ihmiset osoittavat Sportingbet puolustukseen, mutta meidän on oltava rauhallisia, parannettava jokaisen kentän kohtaa ja tarkasteltava sitä joukkueena ja yksilöllisesti, ensin minä. Meidän on varmistettava, että se ei toistu .World Cup Fiver: rekisteröidy ja saat päivittäisen jalkapallo-sähköpostiosoitteemme

“Tämä on tärkeä varoitus. Meidän on tehtävä tästä käännekohdaksi, koska kun sinulla on vankka puolustus, joka välittää turvatunteen ja päättäväisyyden, toisen joukkueen on paljon monimutkaisempi pelata meitä vastaan. Toivomme löytävämme tasomme. ”

Vaikka Espanjan pelaajat ovat olleet varovaisia ​​vetämään viivan turnauksen aattona tapahtuneiden dramaattisten tapahtumien aikana, kun valmentaja Julen Lopetegui erotettiin, murros ei voi olla auttanut.Ramos kuitenkin sanoi, että se ei ollut tekosyy, koska kyseessä ovat edelleen samat pelaajat, ja kysyi, voisiko Espanja voittaa maailmancupin, hän vastasi: ”Luulen niin tietysti. Etelä-Afrikassa me voitimme sen ja Chileä vastaan ​​olimme [kärsineet] hirveästi. Nyt hyvä bitti alkaa. Mikä tahansa virhe ja olet poissa. Kysynnän ja keskittymisen tason on noustava.

“Meidän on palattava takaisin siihen kolmeen tai neljään otteluun liittyvään rutiiniin, kun laskimme hyvin vähän maalia”, Ramos jatkoi. “Toivottavasti voimme jättää tämän ryhmävaiheen jälkeen ja määrätä jalkapallon, jonka kaikki tietävät olevan meidän omamme ja odottavan meitä.

” Mahdollisuudet syntyvät aina ongelmista, mahdollisuuksista parantaa.Tässä mielessä luulen, että mitä tahansa on tapahtunut, ne asiat, jotka ihmisten mielestä saattavat destabilisoida meitä tai aiheuttaa epäilyjä, voivat todella tehdä meistä vahvempia ja yhtenäisempiä ja olla vielä selkeämpiä tavoitteidemme suhteen. Olemme kansallisjoukkue, joka voi pyrkiä voittamaan maailmancupin, mutta meidän on keskityttävä siihen, tekemään vähemmän virheitä ja pelaamaan tietämämme tapaa. ”