Berdych puolusti nimensä Tukholmassa, Čermák epäonnistui Moskovassa

Top-sijoitettu Berdych voitti voiton menettämättä joukkoa. Kolme viikkoa Shenzhenin turnauksesta hän kasvatti toisen kauden päänsä pään yli, jota hän teki urallaan tähän mennessä vain viime vuonna ja vuonna 2012, kun hän voitti yhden Tukholman kahdesta voitosta. “Minulla on hyvä tasapaino, joka auttaa aina”, sanoi Berdych, joka voitti 12. kokouksen Tukholmassa. “Turnauksen ihmiset tekevät suurta työtä, huolehtivat meistä, joten tunne olosi kotoisaksi täällä. Sattuu, että löydät paikan maailmassa, joka sopii sinulle, ja se on juuri niin.Olen iloinen, että saamme heidän astetta “, sanoi kotoisin Wallachian Mezříčí.

Viimeinen kaksintaistelu ikivanhaa Hall Kungliga parempi vielä tullut kaksikymmentäkolme Sukka, joka otti Berdych viidennessä gamma hallintoa. Klo 5: 4: ssa hän ei kuitenkaan kyennyt tuomaan voittoa, suosittu tsekkiläinen tennispelaaja otti ottelun ja otti ottelun rinteet.

“Löysin keinon selviytyä vaikean tilanteen ensimmäisestä joukosta. Sitten aloin pelata peliäni ja olen vähitellen piristyi, “, hän sanoi.

Vaikka Sukka voitti tie-break, jossa Berdych mutta selvästi hallinnut tuloksen jälkeen 7: 1, ja ovat tuoneet lohtua seuraava sarja. Siinä maailman viides pelaaja jatkoi painopistettä perusviivasta, hyökkäsi Sokkaan kärsinyt iskujen kanssa ja otti kaksi kertaa palvelua.Peli päättyy, kun 85 minuuttia annostelun yhteydessä, ja mieluiten viritetty lopussa kauden, joka huipentuu turnauksen Masters Lontoossa.

Cermak ei toistanut voittokulkua kaksinkertaistuu

Cermak kolmekymmentä kahdeksanvuotias, hän pelasi ensimmäisen lopullinen ATP kiertueen viime vuoden voiton Moskovassa, jossa Jiri Vesely seurasivat hänen nimikkeitä vuosilta 2011 ja 2012. Venäjän pääkaupungissa finaalissa esitteli kuudennen kerran.

kroaattien Marin Cilic taas Moskovassa viime vuoden otsikko sinkkuja onnistui puolustamaan.Kukistamalla – kuten ennenkin – Roberto Bautista Espanja, tällä kertaa 6: 4 ja 6: 4.

Cilic otsikko pelataan jälkeen vuoden tauon ja sai yleistä neljästoista voiton uransa. </P >

Ferrer hallitsi turnauksen Wien

Espanjalainen tennispelaaja David Ferrer voitti turnauksen Wienissä. Lopulta hän voitti American Steve Johnsonin 4: 6, 6: 4, 7: 5 ja voitti viidennen osuuden kaudella. Lisäksi hän otti ison askeleen kohti World Tour Finals.

Ferrer pelataan lopullinen Wienissä viime vuonna, mutta sitten hävisi britti Andy Murrayn ja turnauksen mestareita saavat.Tällä kertaa hänellä on paikka viimeinen tapahtuma kauden Lontoossa, lähes varmasti, koska kahdeksan eteenpäin se voi syrjäyttää ainoastaan ​​ranskalainen Richard Gasquet, jotka voisivat mutta joutui voittaa ensi viikolla Baselissa ja Masters Pariisissa.

Ferrer voitti viides lopullinen kauden ja viiteen osastoon verrattuna Roger Federer, on parempi tänä vuonna vain Serbian maailman ykkönen Novak Djokovic, joka on ansiokkaasti yhdeksän turnauksen voittoa. Johnson päinvastoin debyytti jälkeen etenee finaaliin ensimmäistä ulottuvilla menestys.

Doiová Premiere voitti Luxemburgin

japani Misaki Doiová tennispelaaja voitti turnauksen Luxemburgissa, ensimmäinen otsikko uransa.Viimeisessä hän voitti Mona Barthel Saksasta 6: 4, 6: 7, 6: 0.

Twenty-neljävuotias Doi on muuttanut ensimmäiset singleään osaksi hittiä. WTA-piireissä hän oli edelleen työntänyt itsensä kahdella otsikolla.

Barthel, joka myös menetti toisen kauden loppukilpailun, on pyrkinyt neljännelle yleisölle ja ensimmäinen viime kesäkuusta lähtien.