Mestaruuskilpailu alkoi voittaa Šafářová ja muutama Hradecká, Hlaváčková

“Se on hienoa. Hyvä alku “, Safarova sanoi hymyillen hänen kauden ensi-iltansa. “Se on kaunis täällä. He huolehtivat meille suurta, joten olen nauttinut siitä “, hän sanoi.

Tämän vuoden voittaja Australian Open ja Ranskan avoimet Safarova ja Matteková-Sandsin valittaa tuomioistuimelle, deblověji”. Voit voittaa ensimmäisen joukon, yksi Suarezin puvut oli tarpeeksi. Toinen setti on tullut tie-break, jossa Tšekin ja amerikkalaisen pari vain valtuutetut kilpailijoita kohtaan.

Mattekovou-Sandsin hovissa esiintymisiä kaksinkertaistuu tapasivat uudelleen yli kaksi kuukautta. 29: 4 täydennykset ovat parantuneet ja parantuneet tänä vuonna. “Työskentelemme näin ja pääsemme tottumaan siihen. Se vain klapea tuomioistuimessa.Pelasimme hyvin ja ei edes tauko tuntuu “, hymyilee Safarova.

Safarova hittisinglejä maanantaina, kun turnaus pelata pari Muguruzaové. Heidän jälkeensä pidetään toisen ottelun Valkoisen Petra Kvitova ja saksalainen nainen Angelique Kerber.

Hlavackova kanssa Hradecka, joka sai kahdeksasta vaihtoehtoisen selvästi päihitti vastustajat palvelusta ja verkon. “Se oli superpeli. Lucka soitti yksi kauden parhaista peleistä ja pidin pettymyksestä. Uskon myös, että pelasin hyvin, ja pisteet sanovat sen “, sanoi Hlaváčková.

“Minä Andrea soitti hienosti.Se oli meidän puolellamme yksi parhaiten vastaa vuonna soitimme ja olen iloinen, että se toimi ensimmäisen ottelun Masters “, lisäsi Hradecka ottelun jälkeen, joka päättyi viisi minuuttia ennen keskiyötä Singaporen aika.

Rumina Simone Halep, korkein rankattu romani, tuli turnaukseen.Viime vuonna finalisti hävisi punaisella nauhalla Flavia Pennetta 6: 0-6: 3 tunnissa ja kymmenen minuuttia ja palautti L’Italiana tappio US Open puolivalmisteiden. “Mielestäni pelasin nopea, älykäs ja aggressiivinen”, sanoi maailma numero kaksi haastattelussa tuomioistuimessa.

Toinen ottelu Venäjän Maria Sharapova kääntyi kaksintaisteluun polkka Agnieszka Radwanska, joka voitti 4: 6, 6 : 3 ja 6: 4, kaksi ja kolme neljäsosaa tuntia.

Kolmannessa pelissä voittaja Turnaukset Mestarien 2004 Sharapova oli johtanut 5: 2, mutta melkein menetti johtoon. Polkka oli kaksi brejkboly 5: 5, mutta ensimmäinen pelataan laxness volley ja Sharapova kääntyi pelin ja käänsi toisen ottelupisteeseen. Koti