Brandi Chastain laittaa rohkeaan kasvoihin ”ei kaikkein imartelevan” plakin päälle

Jalkapallon hienoimpien pelaajien veistoksellinen nöyryytys jatkuu nopeasti. Harvat ajattelivat, että baari voitaisiin laskea sen jälkeen, kun yhden taiteilijan tulkinta Cristiano Ronaldosta viime vuonna johti paljon viihdettä sosiaaliseen mediaan – mutta Kaliforniassa on syntynyt vahva kilpailija. , vietiin Bay Area Hall of Fameen. Hänen kunniamerkkinsä on herättänyt keskustelua.

Chastain, joka voitti kaksi maailmanmestaruuskilpailua Yhdysvaltojen kanssa, sanoi diplomaattisesti, että plakki oli “mukava”, mutta myönsi: “Se ei ole kaikkein imartelevin.” Chastain, jolla on tuskallinen ilme jonkun katsomasta todella huono Brandin Chastainin plakkia.Facebook Twitter Pinterest Madeiran lentoaseman Ronaldo-patsas pilkattiin maailmanlaajuisesti. Valokuva: Octavio Passos / Getty Images

Ann Killion, toimittaja, joka kirjoitti omistautumista plakille, oli vähemmän diplomaattista kuin Chastain. ”Brandi Chastain on yksi kauneimmista urheilijoista, joita olen koskaan peittänyt”, Killion kirjoitti Twitteriin. ”Miten siitä tuli hänen plakin on hämmentävä hämmennys.”

Kun korkean pisteen saavutti 2500 vuotta sitten muinaisessa Kreikassa, urheilukuva on kärsinyt myöhään.Ronaldon rintakuva oli pilkassa, ja Michael Jacksonin patsas, jota ei tunneta Lontoon länsimaalaisen jalkapallon tuesta, aiheutti laajaa hämmennystä, kun se paljastettiin Fulhamin Craven-mökin ulkopuolella vuonna 2011.Play Video 1:14 Maradona-patsas, joka julkistettiin Intiassa tulee tavoittelemaan online-pilkkaa – video

Ei ole vain veistoksia, jotka ovat kamppailleet urheilijoiden samankaltaisuudesta. Vuonna 2015 tuomioistuimen taiteilija onnistui tekemään kuuluisan NFL-tähden Tom Bradyn näyttämään Gollumista Manhattanin tuomioistuimessa.

”Hän on erittäin komea mies”, taiteilija Jane Rosenberg sanoi tuolloin. ”On hyvin lyhyt aika saada joku niin hyvännäköinen näyttämään yhtä hyvältä kuin he näyttävät [henkilökohtaisesti]. Ei ole mitään ominaisuutta, joka todella erottuu.Hänellä ei ole suurta nenää, hänellä ei ole varovaisia ​​kulmakarvoja tai parta. Hän on aivan täydellinen – täydellinen kulma, mukavat siniset silmät.

Bay Area Hall of Fame -hankkeen mukaan Chastainin plakin uusimmassa versiossa harkitaan.