Eddie Jones pilkasi Australian sanomalehden sotaa

Eddie Jones on pilkkoutunut Australian lehdistössä, sillä Englannin valmentajan ja hänen Wallabies-kollegansa Michael Cheikan välinen sanasota jatkuu.

Jones on saanut saman kohtelun kuin Cheika Uuden-Seelannin lehdistössä – Rugby-mestaruuden aikana – ja Warren Gatlandin jälkeen, kun hän puhui All Blacks-kannattajia koskevista huomautuksista, syytettiin aikaisemmin tällä viikolla hänen perintönsä tuhoutumisesta hänen “vitriollisilla” kommenteillaan Australian tiedotusvälineistä Englannin sarjassa Whitewash kesäkuussa .Australian Michael Cheika: se ei koske Bet365 kostotoimintaa Englannissa. Lue lisää

Cheika oli surkea, kun Uuden-Seelannin Herald kuvaili häntä veikkaus bonukset kloonina ja lauantaina urheilun etusivulla, ” Todellinen rugby-klovni esittelee ”Australian sanomalehti on pudonnut Jonesin sarjakuva klovniksi.

Ennen kuin Englannin 3-0-sarjan voitto kesäkuussa Jones puhui” koordinoidusta “suunnitelmasta auttaa Wallabiesia voittamaan tulipalot t Testaa hänet ja hänet vaivasi Fox Sports ‘Stephen Hoiles, jonka linjat post-match-kuulusteluissa olivat seksuaalisen innuendin mukaisia, ja syytti Australian lähetystoiminnan harjoittajan “inhottavasta ja alentavasta” mainosvideosta ensimmäisessä testissä.

Cheika vastasi sanomalla: “Australiassa oli paljon vitriolia – hänen kotimaassaan, jossa hän valmentui, ja missä hänen mahdollisuuksiaan annettiin hänelle kiinni ja Bet365 kasvaa valmentajana ja leikkinä.Henkilökohtaisesti, jos aiot jättää perintö jonnekin, et halua lyödä sitä takaisin, vai mitä? ”, Ja sitten lanseerasi oman leveän sivunsa Englannin scrummaging.Eric Löbbecke (@hthtdraws) Eddie jones @ australian pelottava pelle #Rugbyunion #aru #britishrugby pic.twitter.com/3DmeECnaaSDecember 2, 2016

Australian tiedotusvälineet heittivät Cheikan kieltämättä kesän kiertueensa aikana ja syyttivät Jonesia siitä, että hänellä oli valmistettu siru vedonlyöntibonukset kierrätys olkapäästään ennen Lauantaina tapahtunut ristiriita Twickenhamiin.

Perjantaina Jones osui takaisin: ”Se ei ole huolissani. Jos Cheika haluaa sanoa sen, niin se on hänen valintansa. Kaikki tekevät elämässään valinnan siitä, mitä he sanovat ja miten he käyttäytyvät.Jos hän haluaa käyttäytyä, se on täysin hänen itsestään.

“Olemme mukavia, miten olemme käyttäytyneet ja olleet mukavia miten olemme edustaneet rugbya.

“ Rugby on kunnioittava peli ja me edustamme kaikkia lapsia, jotka pelaavat rugbya, kannattajia, ja haluamme käyttäytyä kunnioittavasti. Meidän täytyy pitää peli kunnossa.Maailman suuret pelit – golf, tennis ja rugby – seisovat yksin, koska heillä on käyttäytymisstandardeja. Argentiina viime lauantaina kyseenalaistamalla Wallabies’n scrumin laillisuuden. yksi, ”Cheika sanoi torstaina.

” Hän on hyvin arvostettu Australiassa, en tiedä, mistä se tulee, epäkunnioitus. Hän vain nousee ylös.Hän on hyvä australialainen Bet365 valmentaja, joka vei Australiaa maailmanmestaruuskilpailuun, kun emme odottaneet mennä fantastiseen. Eddie Jones nousee Australian Michael Cheikan ampumaan molemmat tynnyrit. Lue lisää

”Häntä kunnioitetaan, hän varmasti on minulle kuin entinen tiimikaverini, ja luulen, että olit nähnyt, kun hän oli Australiassa, että hän sai paljon kunnioitusta. ”

Glen Ella, entinen Wallabies täysi takana, joka toimi taitojen valmentaja Englannin kiertueen aikana Australiaan, löysi itsensä myös Cheikan risteyksissä sen jälkeen, kun hän väitti, että valmentajalla on edelleen painajaisia ​​Brisbanessa, Melbournessa ja Sydneyssä.

“On hauskaa, kaikki ovat bussin etupuolella, kun he ovat voittaneet ”, Cheika sanoi. ”Glenin kaltainen kaveri on aina aina etuosassa, kun hän on voittanut, mutta kun se on kova ja sinun täytyy juosta ylämäkeen, en ole nähnyt sitä kaveria tai muutamia niistä lohkoista.

“En usko, että Glen tekee yhteistyötä Englannin kanssa, joten kaikki Aussie, jotka tukisivat Englantia Australiaa vastaan, erityisesti kaveri, joka on pelannut Wallabiesia vastaan, on syytä olla syy.

< p> “En tiedä, onko hän katkera.Ehkä he haluavat saada meidät potkimaan ulos ja saada työtä siellä, en ole varma. Hänellä on oltava syy. ”Eddie Jones potkaisee perintö- ja Australian valituksia Twickenhamin pitkään ruohoon Lue lisää