Jokainen AFL-naisten peliohjelma julkaistaan ​​vuoden 2017 kalusteena

Jokainen peli avajaisissa AFL Naisten kilpailussa televisioidaan live-tilassa.

AFL on paljastanut, että Carlton ja Collingwood käynnistävät kauden Melbournen olympiapuistossa perjantaina 3. helmikuuta.

Fox Footy näyttää kaikki 28 säännöllisen kauden pelejä, kun taas seitsemän verkko lähettää kahdeksan prime-time -taistelua – mukaan lukien kauden avajaiset ja 25.3. , meidän tarinamme Nicole Hayes Lue lisää

Kaikki kuusi peliä pelataan itsenäisinä kilpailuina esikaupunkialueilla eri puolilla maata, ja niillä on vapaa pääsy kannattajille.

Länsimaiset Bulldogit järjestävät Melbournen Whitten Ovalissa 18. helmikuuta miesten ennen kauden pelin jälkeen, kun taas viisi peliä pelataan verhoilijana.

AFL-pelin kehityspäällikkö Simon Lethlean sanoi, että lähetystapahtuma oli suuri voitto liigalle ja naisten urheilulle.

“Oletko nähnyt All-Star-ottelusta viime vuonna, että se on hyvin katsottavaa, kuten myös pelaajat, ”hän sanoi.

Suuri finaali pelataan yhden miesten kauden aikana, jolloin lauantaina iltapäivällä oleva aikaväli jätetään avoimeksi välttääkseen yhteenotot.

< p> Paikka on vielä määritetty, ja AFL: n painopiste on edelleen se, pitäisikö huippuluokan puolella olla isäntä automaattisesti.

Mutta kun MCG on käytettävissä, Lethlean sanoi, että liiga oli nojaten kohti pienempi paikka.

”Me teemme oikean pelin ulkonäön ja tunnelman, mutta myös pelaajien ja pelin kannalta parhaiten”, hän sanoi

Carltonin Madeline Keryk totesi, että kilpailussa on luottamusta, että useimmat pelit pelataan omilla paikoillaan eikä miesten yhteenottojen rinnalla.

“Minusta se on hyvin hyvä hyväksyntä ohjelmalle ja joukkueille ”, hän sanoi.

“ Se on todella hyvä, jos voimme saada hyviä numeroita näihin peleihin ja tukeen, erityisesti pelaamalla yhteisöalueilla. ”

Adelaide, Collingwood, Fremantle ja Länsi-Bulldogit ovat saaneet neljä kotipelaa verrattuna muihin kolmeen joukkueeseen.