Kotitoivot saivat iskun, kun Alex de Minaur vetäytyi Australian Openista

Maailman nro 21 Alex de Minaur pakotettiin vetäytymään Australian Openista torstaina vatsavammalla ja ryöstämällä miesten kaksinpelin yhden sen vahvimmista paikallisista haastajista. Australialainen numero 1 pahensi vatsan rasitusta ATP-cupin aikana ja pakotettiin myös vetäytymään tämän viikon Adelaide International -tapahtumasta.

20-vuotias, joka saavutti kolmannen kierroksen Melbourne Parkissa ja voitti kolme Viime vuonna ATP-turnauksen tittelit myönsivät, että intensiivisestä hoidosta huolimatta hän ei ollut tarpeeksi kykenevä kilpailemaan kotonaan Grand Slamissa. “Jopa nousta sängystä sattuu,” hän kertoi Melbourne Parkin toimittajille. “Vaikka se tappoi minut, se on oikea päätös. Nick Kyrgios: kuinka tenniksen kovimmista kyvyistä tuli sankari hiljaisille australialaisille | Russell Jackson Lue lisää

”On aika tuhoisaa unohtaa kotini isku.Halusin mennä sinne ulos ja pelata, vaikka minulla on 4 cm: n luokan 2 kyyneleet. Se ei ole vitsi – se on jotain todella vakavaa…Melkein kaikki ympärilläni olevat ihmiset sanoivat minulle, että minun ei pitäisi pelata, ja aioin silti lähteä sinne ja tarvittaessa palvella kainalossa tai nopeudella 120 km / h tai tehdä mitä voin . En vain halunnut unohtaa täällä pelaamista. Mutta pitkän aikavälin riskit, jos se pahenee, [olivat liian suuria], joten se oli fiksu ja oikea päätös. ”

Vaikka paikallinen Ash Barty on naisten kaksinpelissä paras siemen, Nick Kyrgios on nyt parhaiten australialainen miesten arvonnassa maailman nro 26 kilpailussa.Entinen australialainen maailmannumero 17 Bernard Tomic romahti tällä viikolla Melbourne Parkin karsinnan ensimmäisestä kierroksesta valittaen hengitysvaikeuksista bushfire-savussa.

Kyrgios suoritti avoimen lämpenemisensä 6-4, 6 -2 voitto bulgarialaiselta Grigor Dimitrovilta Kooyong Classic -sarjassa, ja hän antoi 13 ässää komentavaan esitykseen.Myöhemmin hän sanoi olevansa “särkynyt” kuultuaan, että de Minaur ei ollut pystynyt toipumaan ajoissa, hyvittämällä Australian joukkuetoverinsa ATP-cupiin positiivisesta vuoden alkamisestaan.

“ATP Cup oli uskomaton tapahtuma , vain viettämään pari ensimmäistä viikkoa poikien kanssa, joitain lähimmistä kavereistani ”, hän sanoi Kooyong-voitonsa jälkeen. “Luulen, että me kaikki hankaamme toisiamme, tuomme kaikki hyvää energiaa.”

Kyrgios oli ensimmäisen kierroksen uhri Melbourne Parkissa viime vuonna, ja paras tulos oli vuonna 2015, kun hän teki puolivälierä. Mutta hän tunsi pelaavansa niin hyvin, että menee jälleen syvälle.

“Minusta tuntuu, että se on uusi vuosi, puhdas liuskekivi, mutta panin paljon työtä takaisin kotiin”, 24- vuotta vanha sanoi. ”En aio painostaa itseäni liikaa.Vuodelle 2019 katsottiin, että se oli minulle erittäin vaikea kentällä ja kentällä, ja tänä vuonna haluan olla positiivinen näkymä siitä, häviänkö ensimmäisen kierroksen vai juoksun. Tapa, jolla pelaan nyt, tuntuu siltä, ​​että voin tehdä joitain askeleita turnaukseen. ”

Hän myös sanoi, että hänen keskittymisensä panostamiseen bushfire-kriisin uhreille oli hänen panoksensa, ja hän pelata ensi viikolla siitä syystä yhtä paljon kuin hän itse. Kyrgiosilta lähettämä tweetti tulipalojen aikana aloitti lahjoituksen lumivyvyn tennisyhteisön kanssa nostaen melkein 5 miljoonaa dollaria. Pari viikkoa oli hämmästyttävää, kuinka moni ihminen ympäri maailmaa oli halukas auttamaan ”, hän sanoi. ”Se on ollut minulle pari viikkoa tunnepitoinen.Ainoa mitä teen ja pelaan vain, on tällä hetkellä. ” johtaa Australian Open -tapahtumaa, Kyrgios on ollut parhaimmillaan käyttäytymisellään tähän kesään mennessä.

Hän kertoi haluavansa olla paremman roolimallin lapsille ja tehdä parhaansa pysyäkseen vaivoissa avoimen aikana. “Minun on yritettävä hallita malttini varmasti, mutta päivän päätteeksi olen ihminen”, hän sanoi.