Mark Woodin tahti asettaa Englannin hallintaan Länsi-Intiaa vastaan

Puoli tuntia ennen teetä tuotti yhden näistä ”Oh, my!” hetkiä. Tuona aikana Mark Wood keilasi useita toimituksia yli 90 mph, mukaan lukien sarjan nopein pallo nopeudella 94,8 mph. 19 pallossa hän otti kolmen hämmästyneen Länsi-Intian lyöjän kepit ja muutti ottelun.

Slip-kordonissa, jossa Joe Root asuu, ja Englannin parvekkeella, jossa valmentajat etsivät lumoavia ja ilahduttavia , heidän on pitänyt ajatella “Voi, minun!”, huutomerkki, jota seurasi nopeasti “Entä jos olisimme päästäneet Woodin irtoamaan heistä aikaisemmin sarjassa?” Mark Wood kuljettaa myrskyn rokkaamaan Länsi-Intiaa tytön kanssa viisi | Ali Martin Lue lisää

Ollaksemme oikeudenmukainen päätöksentekijöitä kohtaan, Wood ei ole koskaan ennen keilannut Englantia niin nopeasti eikä niin voimakkaasti.Hän päätyi uran parhaimpiin lukuihin viidellä 41: lle ja hänen neljä ensimmäistä uhriaan tarttui liukastuneeseen kordoniin, hienot saaliit, koska pallo lensi siihen suuntaan suurella nopeudella. Sähköistävässä loitsussa hänellä oli pian tämä lipsahdus, joka hiipui taaksepäin.

Wood löysi itsensä hattutemppuun ensimmäisen ottelunsa päätyttyä, mutta hän ei ollut ensimmäinen Englannin keilaaja tässä vuorossa. tässä asennossa. Aikaisemmin Moeen Ali oli irtisanonut Kraigg Brathwaiten ja John Campbellin peräkkäisillä palloilla.

Oli poikkeuksellinen päivä Testikriketissä, kun Englanti otti mukaan 46 ajon aamulla, vaikka he alkoivat kuudella portilla kädessä.Sitten, kun Länsi-Intian avaajat lisäsivät 57 ilman, että he olisivat eronneet Jimmy Andersonin ja Stuart Broadin vanhasta yrityksestä, englantilaiset kannattajat puolueen osastolla päättivät joka tapauksessa pitää hauskaa, kutsumalla lisää oluita ja laulamalla Sweet Carolinelle välissä ylhäältä pitääkseen itsensä onnelliseksi.

Moeen ja Wood, kaksi radan vähiten kyynistä ja suosittua krikettaajaa, ohjaivat huomionsa pian takaisin testiotteluun. Yhtäkkiä kävi punaverinen krikettipeli, ja Englanti oli palauttanut hallinnan. Sulkeutumiseen mennessä he johtivat 142: lla 10 kädellä.

Tämä on ollut sarja vauhdikkaille pelaajille, vaikka Englanti huomasi sen hitaasti.Osittain Länsi-Intian pelaajat ovat voittaneet, koska he ovat olleet nopeampi ja koska kotijoukkue on valmistautunut pelaamaan vilkkailla kentillä, joihin Antiguassa ja St Luciassa on jäänyt epätavallinen määrä ruohoa. Ruoho kääntyy usein vauhdiksi, mikä poikkeuksetta tuottaa hienon spektaakkelin – riippumatta siitä, että ulkomaille annetaan joskus liian hitaasti viranomaisille ja kurmioille. Silti emme ole vielä katsoneet yhtään krikettiä tämän sarjan viidentenä päivänä, ja se näyttää nyt epätodennäköiseltä sunnuntain 16 portin kolinan jälkeen.

Ensimmäiset kuusi erotettua lyöjää eivät olleet englantilaisia, jotka eivät kyenneet hyödyntämään kaikki lauantain iltapäivän kovaa työtä.Jos Buttler, hänen jalkansa juuttuneena rypytykseen, keilattiin portin läpi nopealla toimituksella Shannon Gabrielilta lisäämättä hänen yön pisteitään.

Ben Stokes oli tehnyt 79, korkein sisävuoro paluunsa jälkeen. puolella viimeisen Ashes-sarjan jälkeen, kun hän joutui Shane Dowrichin loistavan sukelluksen saaliiksi pyrkiessään huippuluokan vetoon.

Jonny Bairstowin paluu sijalle 7 oli tuottamatonta; hän tuskaili 32 palloa kahdessa juoksussaan ennen kuin hänet keilattiin sisäreunasta ajaen Roachille. Moeen välkkyi hyvin lyhyesti ja hännän kielteinen heiluminen. Ehkä Stokes ja Buttler olivat pelanneet paremmin kuin luulimme ensimmäisenä päivänä.

Länsi-Intian avaajilla ei näyttänyt olevan liian paljon ongelmia. Broad ja Anderson voittivat lepakot kuten usein, mutta Brathwaite selvisi, kun Campbell alkoi menestyä.Vasenkätinen iski korkeaa suoraa neljää ja leikattua kuutta Andersonia vastaan ​​ja alkoi harjata Broadiä vastaan, joka vetäytyi hansikkaasta keilailemalla häntä hieman lyhyemmällä keilalla. Tämä rajoitti Campbellin juoksupisteytysvaihtoehtoja sekä mahdollisuuksia Broadin irtisanomiseen.

Järkevästi Root kääntyi Moeenin puoleen nopeasti menestyksekkäästi. Brathwaite, joka oli raittiuden malli kaikkia muita keilaajia vastaan, heilahti kohti pitkää pitkää, missä Anderson piti toisen hienon kenttäsaaliin. Tämä oli neljäs kerta sarjassa, kun Moeen erotti Brathwaiten. Seuraava pallo, Campbell oli lakossa, koska lyöjät olivat ylittäneet, ja hän heilahti kohti kätilöä, unohti pallon ja oli lbw. West Indies – Englanti: kolmas testi, toinen päivä – live! Lue lisää

Nyt Wood laukasi etualalle tuulen takana.Ensimmäisessä ylivoimassaan Shai Hope viipaloi ajamisen kuristimelle, missä Rory Burnsilla oli terävä mahdollisuus, ja hänen pyrkimyksensä tarttua Roston Chase pois nostimesta seuraavasta pallosta oli vielä parempi. Shimron Hetmeyer selviytyi hattutemppupallosta, mutta juurrutti juurensa alkuun liukastumalla juuri ennen teetä toista nopeaa puun toimitusta vastaan.

Taukon jälkeen Darren Bravo putosi samalla tavalla. Kahdeksan yli loitsussaan, jonka katkaisi tee, Wood oli ottanut neljä 37: een. Länsi-Intian keskikokemus oli puhallettu pois ja Wood oli edistänyt uramahdollisuuksiaan merkittävästi prosessin aikana. pari eksoottista laukausta, ennen kuin hänet järkytettiin ensimmäisestä Moeen-toimituksestaan. Puun lepotilassa normaalia krikettiä jatkettiin jonkin aikaa. Stokesia ei kutsuttu, mikä osoittaa, että hän ei ole täysin kunnossa, mutta lopulta Broadillä oli Dowrichin lbw uudelleen.Todennäköisemmin hymy Broadin kasvoille oli upea yhden käden saalis, joka juoksi taaksepäin puolivälissä, irtisanottaakseen Alzarri Josephin, joka pyyhkäisi Moeenissa.

Sitten Root muistutti Woodia antamaan hänelle mahdollisuuden ensimmäinen viiden mailan vetokerta testikriketissä ja suosionosoitukset.