Meksiko haaveilee siitä huolimatta, että Toni Kroos antoi heille vaikeamman päivän työssä

Siihen saakka, kunnes Kroos iski seisonta-ajan, Meksiko oli karsinut maailmancupin 16 viimeistä. Ruotsi ei ollut kaukana toisistaan. Ja yhtäkkiä ryhmän F dynamiikka räjähti. Meksikon joukkue oli tuolloin bussilla, matkalla Rostovin lentokentälle, tunteen olonsa rauhallinen ja tyytyväinen tapaan, jolla he olivat keränneet maksimipisteitä avaamallaan kaksi ottelua. Mutta nyt he valmistautuvat lopulliseen otteluunsa täällä tietäen, että jos kompastuvat Ruotsiin, mahdollisuudet heidät eliminoidaan. Se on melko ajattelutavan muutosta, mutta piirto riittää.

“Tästä on tullut kuoleman ryhmä”, sanoi Javier Hernández. Seitsemän joukkuetta poimi kuusi pistettä avajaisparistaan, mutta El Tri on ainoa, jolle tämä ei ole riittänyt.Meksiko on Meksiko, ja koska tämä ryhmä on iloinen, optimistinen ryhmä unelmoijoita, he eivät ole aavistustakaan siitä, että ne saattavat jäätyä tai liukastua. Positiivisuus kiihtyi joukkueen läpi lämmitettäessä. Monipuolinen Meksiko vahvistaa Osorin vatsamisen toisella maailmancup-voitolla. Lue lisää

“Se on loistava tilaisuus murtautua kattoon”, Hernández sanoi. ”Me nautimme ottelusta samalla kun nautimme aikaisemmista otteluistamme. Olemme erittäin luottavaisia.Haluan keskittyä kaikkiin niihin ihmisiin, jotka ovat niin innoissaan, ja haluamme saada heidät katsomaan peiliin ja ajattelemaan, mitä he voivat saavuttaa. ”Meksikon dynaaminen hyökkääjä, jahtaaen tavoitetta, jonka avulla hänestä voisi tulla maansa suorastaan ​​vilkkain maalintekijä Viiden maailman maailmancupin historia tuntui niin hyvältä, että hän puhkesi nauraen, kun joku ehdotti, että Meksikosta olisi tullut Diego Maradonan suosikkijoukkue tällä turnauksella.

Jos tuntuu hyvältä tekijältä, että Meksiko käyttäytyy samalla tavalla kuin Ruotsilla ei ole tapana olla niin onnekas tapa, jolla he pelaavat. Kansakunnalle, jolla on taipumus toimia viileällä ja tasaisella luonteella, se on ollut myrskyisä muutama päivä Ruotsin leirissä.Tunteet ovat pyörtyneet raivokkaasti siitä lähtien, kun heidän maailmanmestaruuskisojen tunnelmat valloittivat niin voimakkaasti, kun Krooksen vapaapotku osui verkkoon.

Ota isku niin myöhäisestä tappiosta, lisää inho provokatiivisiin juhlallisuuksiin Saksan penkillä. , ja sitten rasististen loukkausten loukkaantuminen, joka kohdistui paitsi Jimmy Durmaziin, joka on Ruotsissa syntynyt turkkilainen perimä, mutta laajennettuna koko ryhmään, joka pitää itseään suvaitsevana ja läheisenä joukkueena, ja siellä on ollut paljon tunteet prosessoida ennen ratkaisevaa peliä ryhmässä F.

Valmentaja Janne Andersson on varma, että se on tehnyt heistä vahvempia. “Energiaa ja tunteita on paljon”, hän sanoi, “mutta haluamme olla positiivisia ja keskittyä oikeisiin asioihin. Henkisesti olemme erittäin, erittäin vahvoja.Uskomme siihen, mitä teemme. ”Tämän pelin valmistelut ovat haastaneet heidät ytimeen. Ryhmässä oli surua ja järkytystä, kun Saksan voittajaan johtaneen virheen myöntänyt Durmaz sai hänelle ja hänen perheelleen kohdistettavan tuomittavan rasistisen väärinkäytön sosiaalisessa mediassa. Tarina kärjistyi, kun Ruotsin liigan virkamiehet kävelivät Facebookissa järkyttävillä ehdotuksilla, etteivätkö he toivoneet, että Durmaz tai ruotsissa syntynyt hyökkääjä, jonka isä on Kongon tasavalta, pelaisivat taas maajoukkueessa.Kirjaudu The Rescap, toimittajien viikoittainen sähköpostiosoite.

Ruotsin kapteeni Andreas Granqvist selitti joukkueen reaktion olevan syvällistä ja yhtenäistä. “Kun kuulimme, joukkue oli ärsytetty”, hän sanoi. ”Väkivallan ja rasismin uhat, joita meille mielestämme ei voida hyväksyä.Tulimme ryhmästä ulos tästä paljon vahvemmasta. Oli hyvä tehdä yhteinen lausunto. Annoimme Jimmylle kaiken tarvitsemansa tuen. Hän on erittäin vahva henkilö ja keskittynyt siihen, mikä on edessä. Olemme yhdessä ja puolustamme sitä, mikä on oikein yhdessä. ”

Ruotsi on myös yrittänyt keskittyä jalkapalloon viileillä päillä, kun otetaan huomioon, kuinka räjähtävä ilmapiiri oli Saksan pelin lopussa. He eivät myöskään pystyneet ravistamaan niin helposti. “Olisin henkisesti kuollut, jos en olisi vastannut”, Andersson sanoi. ”Se oli kauhistuttavaa. Sillä ei ollut mitään tekemistä jalkapalloon. Epäurheilijamainen käyttäytyminen ei ole oikein. ”

Kaikissa pettymyksissään Ruotsi rohkaisee pelaamisestaan, tullessaan niin lähelle keskeistä tulosta.Kuten Andersson sanoi: ”Osoitimme, että pystymme pelaamaan vallitsevia mestareita koko ajan, lukuun ottamatta viimeisiä 10 sekuntia. Se teki meistä vahvemman. Odotamme tulevan peliin ja esiintymään korkeimmalle tasollemme. Meidän on todella kutsuttava laukauksiin. ”

Juan Carlos Osorio lupasi Meksikon jatkavan peliä hyökkäävällä kunnianhimoisella tavoitteella, joka on vallannut mielikuvituksen turnauksessa. ”Yksi suurimmista hyveistämme on olla rohkea ja aina rohkea. Mennä ja pelata. Se ei muutu. ”