Tanska liittyy Ranskaan viimeisen 16 vuoden aikana, kun World Cupin ensimmäinen maaliton tasapeli on käynyt

No, sen piti tapahtua ennemmin tai myöhemmin. Vuoden 2018 maailmancupin finaalit palvelivat ensimmäisen umpikujan jälkeen 12 päivän pitkästä viihdyttävästä jalkapalloilusta, paljon maalista ja ilman tapahtumien puutetta. Ottelu 37, joka antoi ottelijalle virallisen Fifa-tittelinsä, päättyi tavoitteettomalle ja pelattiin pillien ja tyytymättömyyden ääniraidalla, jota seurasi äänekäs pomo viimeisimmässä pillissä.

Åge Hareide ja Hänen pelaajiensa mukaan tämä tehtävä on suoritettu, kun Tanska keräsi pisteen, joka takasi toisen sijan ryhmässä C riippumatta perunan ja Australian välisen pelin tuloksesta.Tanska voi nyt odottaa viimeisen 16: n tasa-arvon Kroatiaa vastaan ​​Nižni Novgorodissa sunnuntaina. Se oli pelaajien mielessä ainoa asia, kun he juhlivat lopussa kannattajiensa edessä.

Läpi Ryhmävoittajina Ranska on myös saavuttanut tavoitteensa, tosin tarjoamatta suorituskykyä missään kolmesta ottelustaan, mikä viittaa heidän kykyyn voittaa turnaus.Vaikka otettaisiin huomioon se tosiasia, että Didier Deschamps teki täällä kuusi muutosta, silmällä pitäen heidän viimeisen 16 pelinsä Argentiinaa vastaan ​​Kazanissa, ei vaikuttanut kohtuuttomalta odottaa hyökkäävämpää yritystä joukkueelta, joka aloitti Ousmane Dembélén, Antoine Griezmannin ja Thomasin kanssa. Lemar pelaa Olivier Giroudin takana.

Tanska vaikeutti elämää istuen niin syvälle, että heillä oli toisinaan 11 pelaajaa pallon takana – Chelsean keskuspuolustaja Andreas Christensen otettiin käyttöön keskikenttäpelaajana toiselle kerrokselle suojelu – mutta Ranskan näytelmistä puuttui edelleen huolestuttava mielikuvituksen ja luovuuden puute. Facebook Twitter Pinterest Ranskan Antoine Griezmann toiminnassa.Valokuva: Kai Pfaffenbach / Reuters

Nabil Fekir, joka tuli Griezmannille ja jäljellä 22 minuuttia, näytti vaarallisemmalta kuin kukaan muu ranskalaisessa paidassa ja yritti ainakin pistää elämän menettelyihin parin kanssa pyrkimykset tavoitteeseen. Mutta melkein kaikki muut näyttivät kutsuvan sitä päiväksi, turvallisena tietäen, että molemmat joukkueet olivat tyytyväisiä lopputulokseen. “Viimeiset 15 minuuttia oli neutraali ottelu”, Deschamps myönsi.

Se oli outo tilaisuus, täydellinen pysähdys, jota ei auttanut se, että kummankaan joukkueen ei tarvinnut voittaa, ja varhaisessa vaiheessa ollut huolenaihe tavoitteen oli tarkoitus tulla.Ehkä se selittää sen, miksi meksikolaisen aallon pyyhkäiseminen osaston läpi kesti vain 20 minuuttia – mikä ei ole koskaan hyvä merkki kentällä tapahtuvan suhteen.

Tulee kuitenkin toinen puoli. kärsivällisyyttä kului ohut stadionin sisällä, koska maalimielisyydestä aiheutui tuskallinen puute ja pelistä ei ollut mitään tempoa. Jopa Deschamps hieroen kättään silmiensä pohjassa toisen banaalin pelaamisen jälkeen, näytti kyllästyneeltä, kun kello osoitti alas.

Hugo Llorisin, Paul Pogban ja Kylian Mbappén kanssa kaikki valmis palaamaan Lauantaina joukkueen joukkue toivoo parantuvansa, mutta on vielä vaikea tietää mitä odottaa Deschampsin joukkueelta tällä maailmancupilla.Epäily on edelleen, että he ovat ryhmä lahjakkaita yksilöitä kuin yhtenäinen yksikkö, ja on kyseenalaista, tunteeko johtaja vahvinta XI.Fakir

Heijastaen näkemäänsä toistaiseksi, Deschamps sanoi: ” Ensimmäinen ottelumme [Australiaa vastaan] ei ollut aivan tarpeeksi hyvä, toinen oli paljon parempi, vaikka puolustimmekin liikaa Peru-pelin toisessa osassa, ja tänään se johtui siitä, että joukkueella oli useita uusia pelaajille. Mutta todellisuus on, että se on melko haastava kaikille.Tietenkin voit kertoa minulle, että parantamisen varaa on, mutta jopa joukkueet, jotka ovat kilpailijoita – Saksa, Brasilia ja Espanja – ei ole heille helppoa. ”

Tanskan osalta Hareide kuulosti mieheltä, joka tunsi omansa pelisuunnitelma työskenteli täydellisyyteen. “Tarvitsimme vain yhden pisteen, olemme vastakkainasetteluissa maailman parhaimpia joukkueita vastaan, joten olisimme tyhmä avataksesi paljon tilaa”, hän sanoi. “Pysyimme taaksepäin ja saimme tarvittavan tuloksen, se oli 0-0 ja olemme siitä erittäin tyytyväisiä.” Kaikki eivät tunteneet samalla tavalla.Denmark v Ranska-pelaajaarvostelutDanmark v France -pelaajien arviot