Uuden kauden vauhdittaminen ennen kuin olemme edes saavuttaneet lokakuun

Ottaen huomioon, että Mauricio Pochettino vei Tottenhamin muutama kuukausi sitten Big Cup -finaaliin ja käytti rahaa kesällä, se on ollut melkoinen saavutus argentiinalaisesta Spursiin uudella kaudella ennen kuin olemme edes saavuttaneet lokakuuta. Mutta sen jälkeen, kun Tottenham oli erotettu Rumbelows Cupista liigan kaksi joukkueella, joka tunnetaan paremmin Steve Lamacqin tuesta kuin omasta jalkapallokyvystään, siellä me olemme. Kyllä, mahtava Colchester on asettanut Spursin pieneen kriisitilaan ja Poch osoittaa sormella joitain hänen uskomattomia sulkejaan. “Ehkä esitykset ovat hyviä”, hän huudahti esityksen jälkeen, joka päättyi tappioon rangaistuksissa, jotka eivät todellakaan olleet ” tarvitsemme tämän henkisen yhteyden, tämän energian ollaksemme kaikki yhdessä, jotta meillä ei olisi erilaista esityslistaa ryhmässä. Tarvitsemme jälleen kerran tämän yhteenkuuluvuuden rakentamiseksi.Olemme jaksossa, jossa se on meille vähän vaikeaa, mutta pyrimme jatkuvasti etsimään ratkaisua. Kun sinulla on levoton joukkue, tarvitset aina aikaa. ”Tottenham kaatui Carabao Cupista Colchesterille rangaistuksilla. Lue lisää

Pochettinon USP näyttäisi olevan hänen kykynsä rakentaa joukkuehenkeä ja harmoniaa pelaajaryhmissä. missä hän on ollut. Jos hän ei tee niin, tartu vain kojoneihinsä kosketuslinjaan ja huudahtaa pelaajilleen kuin paras mies, joka yrittää pitää järjestystä polttareilla, ei todennäköisesti riitä. Ja joka tapauksessa hänen viimeinen joukkueenrakennusharjoituksensa oli saada hänen Spurs-pelaajansa kävelemään kuumien hiilten yli ja painamaan nuolien kärkiä kurkkuunsa ennen Liverpoolin suuntaamista – ja katsomaan mistä ne saivat! He näyttivät kauhistuneilta Madridissa. Ei ihme, että Dele Alli on tuskin nähty siitä lähtien.Spurs on voittanut vain kaksi peliä koko kauden, kotona Grealish Villaa ja Zaha Palacea vastaan. He ovat myös löytäneet uudelleen sen kuuluisan taiton muuttaa voittopositiot epävarmoiksi. Ei auta köyhän Pochin syytä, että Spursin ylimies Daniel Levy rangaisee pelaajan myyntiä vain, jos seuralle tarjotaan kuu kepillä heidän puolestaan. Toby Alderweireldin, Jan Vertonghenin ja Christian Eriksenin tiedetään tuntevan olevan raikkaita ja funkyjä siitä, etteivät he saa lähteä tai eivät saa säännöllistä jalkapalloa. Ehkä jos Levy olisi ollut realistinen heti, kun he olisivat voineet leikata tappionsa, niputti testin kolmikon Doors-merkityn Spurs-oven läpi ja meni Go Apeen suunnittelemaan oikeaa kallistusta Valioliigan otsikkoon. Pochettinon on yritettävä vakuuttaa hänen kourallinen kiusallisia kukkaroita antamaan lentävän jälleen muilla keinoilla.Ehkä hän voisi tehdä joitakin henkilökohtaisia ​​motivoivia harjoituksia heidän kanssaan toimistossaan. Mitä espanjaa käytetään leikkeen tekemiseen reiän ympäri? ELÄKE SUURELLA SIVUSTOLLA!

“Hän puhuu neljä tai viisi kieltä – se on paras tapa ymmärtää, kuinka ennakkoluuloton hän on – ja yksi hänen parhaista ystävistään on Mendy . Hän on kuin veli hänelle. Näiden kahden kuva ei koske ihon väriä. Hän otti kuvan Benjaminista nuorena ja kertoi sen tähän sarjakuvaan, joka oli kuvalle melko samanlainen ”- Kyllä, Pep Guardiola meni sinne. Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola pääsee Benjamin Mendyn ja Bernardo Silvan väliin Manchester Cityn voiton jälkeen Prestonissa. Valokuva: Jason Cairnduff / Toimintakuvat Reutersin kautta FIVER LETTERS

“Re: Englannin naisten joukkueilmoitus [Tuesday’s Fiver].Sen pitäisi olla todennäköisesti “Morris Non-Dancing Fiver”, jos tämä artikkeli on jotain ohi? ” – Alex Metcalfe [ehkä ajat muuttuvat – Fiver Ed]

“Re: Englannin naisten joukkueilmoitus. Luulin aina, että hänen nimensä oli Doris “- Nigel Stubbs.

” Onnittelut Molesworth-viittauksen antamisesta tuotteeseesi nyt-ei-niin-ikävän Leedsistä.Tässä on toinen asiaankuuluva lainaus tältä [oikeinkirjoituksen välttämisestä] lähteeltä: “Foopball on kova peli, mutta on sääli, että et voi voittaa hakkeroimalla kaikki” – Steve Allen.

“Mietin vain, onko Manchester Unitedin uusi asema -osio on kannattajille vai aloittaville yksitoista? ” – Adam Uncamus.

“Luuletko, että Likeable Leeds tulee mukaan monikerroksena?” – Alan Butterfield [Ei – Fiver Ed].

“Eikö olisikaan hyvää, jos Nick Kershaw omistaisi tuon vähän plagiointia? Arvoitus on, miksi hän teki sen. Hän on luultavasti vain leveä poika ja vähän Don Quijote. En tiedä, jotain jotain aurinkoa, jotain laskee jotain alas ”- Jon Millard.

Lähetä kirjeesi osoitteeseen the.boss@theguardian.com. Ja voit aina twiitti The Fiverin osoitteessa @guardian_sport.Tämän päivän palkitsemattoman kirjeen voittaja on… Steve Allen.BITS JA BOBS

AFC Wimbledon on keskeyttänyt johtajansa Wally Downesin epäillyn FA-vedonlyöntisääntöjen rikkomisen vuoksi. “Kun otetaan huomioon tämän FA-sääntöjen rikkomuksen vakavuus, klubi on päättänyt keskeyttää Wallyn välittömästi”, Wombles-puku heilui. Bayern Münchenin päähaku Uli Hoeness on uhannut vetää kaikki klubin pelaajat Saksasta, jos Jogi Löw valitsee Marc-André ter Stegen ohitti Manuel Neuerin maalissa. “Emme koskaan hyväksy muutosta tavoitteessa”, hän huusi. Facebook Twitter Pinterest Uli Hoeness: raikas ja funky, emmekä puhu taustasta.Valokuva: Christof Stache / AFP / Getty Images

Mauricio Pochettino vaatii siirtoa WAR CHEST Tottenhamilta yllä esitetyistä syistä. “Tammikuu on hyvä tilaisuus yrittää korjata tämäntyyppinen tilanne”, hän karjaisi.

Wolvesin vaikea vaikea toinen kausi takaisin Valioliigassa saattaa kärsiä toisen iskun, kun heidän kiinalaiset omistajansa Fosun International, olivat Thomas Cookin suurimpia osakkeenomistajia, kun lomayritys romahti. Lionel Messi saattaa jättää kriisiklubin Barcelonan ottelun Getafessa viikonloppuna kärsittyään nivusiin-tiimistä tiistaina 2-1 voitossa Villarrealista.42-vuotias mies on pidätetty epäiltynä eläinten julmuudesta, kun hän ilmeisesti heilahti poliisihevoselle tiistain pwopah-nawty-etelärannikon derbyn ulkopuolella Fratton Parkissa.

Ja yli Yhdysvalloissa! USA! ! USA !!!, MLS-puvut ovat perääntyneet kieltämällä faneja lentämästä antifasistisia julisteita otteluissa. HALUATKO Vielä?

Grimsby menee tänään Chelseaan toivoen kutsuvansa joulukuun 1983 hengen, jolloin he voittivat Stamford Bridgellä. Louise Taylor muistelee, kun molemmat seurat olivat menossa päätä vastaan ​​vanhasta toisesta divisioonasta.

Ossie Ardilesista Edgar Davidsiin – The Knowledge tarkastelee kärjessä olevia kenttäpelaajia, jotka ovat käyttäneet nro 1 paita. Facebook Twitter Pinterest Edgar Davids yllään nro 1 Barnetissa, koska hän pystyi.Valokuva: Toimintakuvat

Paul Wilson kuulee Rochdalen Ollie Rathbonesta, joka soitti Marcus Rashfordin ja Scott McTominayn kanssa Manchester Unitedissa, mutta “ei saanut haistaa” ensimmäisen joukkueen toiminnasta.

< p> “Repäisin takareissuni yrittäen saada kiinni Kylian Mbappé.” Ranskassa uransa aloittanut Bristol Cityn puolustaja Taylor Moore keskustelee Ben Fisherin kanssa. Koska Manchester United voitti PSG: n maaliskuussa ja antoi Ole Gunnar Solskjærille pysyvän huoltajuuden, he ovat pelanneet 19 peliä ja vain 17 maalia, kuten Martin Laurence huomauttaa.

Voi, ja jos se on sinun asia…voit seurata isoa verkkosivustoa Big Social FaceSpacessa. Ja myös INSTACHAT! NIMEN SITO